PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-1-broj-tus-kupaoniea-anbr NN 57/1995

• (2) Odnos ukupnog broja zahoda i ukupnog broja tuš kupaonica je 1:0,6.


Stranica 1995-08-57-1088 NN 57/1995

• (4) Iznimno, odredba stavka 3. ovoga članka ne primjenjuje se na kampove za naturiste.


Internet NN 57/1995

• (5) Tuš kupaonica, umjesto tuš kade, može imati gazište od materijala koji ne propušta vodu, lako se čisti i održava.


Internet stranice NN 57/1995

• (6) Tuš kupaonice moraju imati najmanje 35% tuševa s toplom i hladnom vodom.


Internet stranice NN 57/1995
• (3) Odnos ukupnog broja umivaonika i korita za pranje nogu je 1:1.

Internet stranice NN 57/1995
• (4) Korita za pranje nogu mogu imati samo tekuću hladnu vodu i moraju se nalaziti u predprostoru zahoda ili u samostalnom objektu.

Internet stranice NN 57/1995 • (2) Na broj korita za pranje rublja odgovarajuće se primjenjuju odredbe ovoga Pravilnika kojima je određen broj korita k pranje nogu.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 57/1995 • (4) Korita za pranje rublja mogu imati samo tekuću hladn vodu.
Poslovne stranice NN 57/1995 • (2) Na broj korita za pranje posuda odgovarajuće se primj njuju odredbe ovoga Pravilnika kojim je određen broj korita z pranje rublja.
Pregledi NN 57/1995 • (3) Korita za pranje posuđa moraju imati najmanje 35% slavina s toplom i hladnom vodom.
Glasnik NN 57/1995 • (2) Kuhinja mora biti opremljena odgovarajućim termičkim uređajima, mora imati rashladnu komoru ili rashladne uređaje za namirnice s odvojenim pretincima za meso i ribu, radne površine, prostore i uredaje za čišćenje i obradu namirnica, ku- hinjsko posuđe odgovarajuće kvalitete, odvojene prostore sa sudoperima za pranje crnog i bijelog posuđa, s tekućom toplom hladnom vodom. Sudoper za pranje bijelog posuđa mora imati dvodjelno korito. Ako se pranje bijelog posuđa obavlja strojno dovoljno je jednodjelno korito, Kuhinja mora imati priručne prostore za čuvanje namirnica.
Novo NN 57/1995 • (3) Iznimno od odredbe stavka 2. ovoga članka, u ugostiteljskom objektu u kojem se dogotovljavaju (samo termički obradu ju), isključivo na industrijski način pripremljena jela, kuhinja ne mora imati prostore i uređaje za čišćenje i obradu namirnica
Poslovi NN 57/1995 • (5) Sve radne površine u kuhinji moraju imati gornju plohu od materijala koji se lako čisti, a površine koje su u dodiru s vodom moraju biti od nehrdajućeg materijala.
Poticaji NN 57/1995 • (6) Za potrebe osoblja u kuhinji mora biti poseban umivaonik s tekućom hladnom i toplom vodom, odgovarajućim priborom i sredstvom za pranje, dezinfekciju i sušenje ruku.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 14/07, Broj 17/09, Broj 136/04, Broj 79/09, Broj 128/08, Broj 104/07


LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI Pregled