PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 175/2003 • (1) Pod u kuhinji ne smije biti klizav, mora biti od vodonepropusnog materijala koji se lako čisti i održava. U podu moraju biti odvodi sa sifonom koji ima zaštitnu rešetku.
NN 175/2003 • (3) Prozori i otvori u kuhinji moraju biti zaštićeni od ulaska insekata zaštitnim mrežicama.
NN 175/2003 • (4) U kuhinji mora biti besprijekoran red i čistoća, a otpaci se moraju redovito odstranjivati.
NN 175/2003 • 1.17.5. Centralna pripremnica namirnica – prostorija za obradu namirnica za više ugostiteljskih sadržaja, ugostiteljskih objekata i/ili smještajnih objekata, kojima posluje ugostitelj
NN 175/2003 • 1. Odgovarajuće rashladne uređaje za čuvanje neobrađenih namirnica;
NN 175/2003 • 2. Odgovarajuće rashladne odnosno termičke uređaje za odlaganje obrađenih i poluobrađenih namirnica i proizvoda;
NN 175/2003 • 6. Zasebne prostore (boksove) sa odgovarajućim dvodijelnim koritima i radnim površinama za pripremu namirnica, od nehrđajućeg čelika, odvojeno za obradu: ribe, mesa, povrća i voća;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 175/2003 • 10. Za potrebe osoblja poseban umivaonik s tekućom hladnom i toplom vodom, odgovarajućim priborom i sredstvom za pranje, dezinfekciju i sušenje ruku;
NN 175/2003 • 13. Na vidljivom mjestu mora biti izloženo upozorenje o zabrani konzumiranja hrane;
NN 175/2003 • 14. Ormarić opremljen materijalom za prvu pomoć mora se nalaziti na vidnom i lako dostupnom mjestu;
NN 175/2003 • (3) Na centralnu pripremnicu namirnica odgovarajuće se primjenjuju odredbe članka 45. stavaka 2., 5., 6., 7. i 8., i članka 46., ovog Pravilnika.
NN 175/2003 • 1.17.6. Prostorije i priručni prostori za čuvanje namirnica i pića, te način čuvanja
NN 175/2003 • (2) Prostorije iz stavka 1. ovog članka za čuvanje lako pokvarljivih namirnica i pića moraju biti opremljene rashladnim komorama ili hladnjacima odgovarajućeg kapaciteta, kojima se omogućava odvojeno čuvanje namirnica različitog porijekla.
NN 175/2003 • (3) U prostorijama iz stavka 1. ovog članka, prozori (ako postoje) moraju biti mrežicom zaštićeni od mogućnosti ulaska insekata.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 112/04, Broj 55/07,
Broj 3/98, Broj 3/02,
Broj 20/07, Broj 29/05
LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO