PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-do-350-konzumnih-ljlb NN 87/1993

• - preko 350 konzumnih mjesta dolaze po tri umivaonika za svaki spol.


Stranica 1993-09-87-1696 NN 87/1993

• Kompletna kupaonica mora imati zahod, ležeču ili tuš kadu s tušem i umivaonik Tuš kupaontca ima samo tuš za tuširanje. Površina kompletne kupaonice mora iznositi najmanje 2,50 m, a tuš kupaonice 1,20 m.


Internet NN 87/1993

• Podovi u kupaonicama moraju biti od materijala koji se lako čisti i ne propušta vodu i ne smiju biti skliski.


Internet stranice NN 87/1993

• Zidovi u kupaonicama, do visine od najmanje i.70 m od poda moraju biti obloženi materijalom koji se lako čisti i ne propušta vodu.


Internet stranice NN 87/1993
• Kupaonice moraju imati mogućnost prirodnog ili umjetnog prozračivanja.

Internet stranice NN 87/1993
• Ukoliko ovim pravilnikom nije drugačije propisano, na svakom katu na kojem postoje sobe bez kupaonice mora bi ti najmanje jedna kupaonica.

Internet stranice NN 87/1993 • Ugoslileljski objekt u kojem svaka soba nema vlastite kupaonice, mora imati zajedničku kupaonicu za goste kompletnu ili tuš kupaonicu, i to najmanje jednu na svaki započetih deset soba bez vlastite kupaonice, a najmanje jednu na svakom katu s više od tri sobe bez kupaonice.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 87/1993 • Kuhinja u ugosliteljskom objektu mora po kapacitetu odgovarati potrebama blagovaonice, odnosno prostora za usluživanje.
Poslovne stranice NN 87/1993 • Kuhinja mora biti opremljena odgovarajučim termičkim uređajima: mora imati rashladnu komoru ili rashladne uređaje s odvojenim pretincima za meso i ribu, kuhinjsko posude odgovarajuče kvalitete (prema kategoriji objekla); radne površine, prostore i uređaje za čiščenje i obradu namirnica; odvojene prostore i uređaje za pranje crnog i bijelog suda s tekučom toplom i hladnom vodom; te pri ručno skladište ili prostore za čuvanje namirnica.
Pregledi NN 87/1993 • Kuhinja mora imati uređaje za odvod dima, pare i mirisa kapaciteta koji omogučava 20 puta izmjenu zraka u jednom satu izveden tako da se dim, para i mirisi ne šire po prostorijama u kojima se zadržavaju i uslužuju gosti.
Glasnik NN 87/1993 • Kuhinja ugostiteljskom objektu u kojem se dogotav ljaju (samo termički tretiraju) isključivo na industrijski način pripremljena jela, ne mora biti opremljena prostorima i uređajima za čiščenje i obradu namirnica.
Propis NN 87/1993 • U kuhinji mora vladati besprijekoran red i čistoča, otpaci se moraju redovito otklanjati.
Propis NN 87/1993 • Visina u kuhinji od poda do stropa, mora iznositi najmanje 2,80 m. Zidovi u kuhinji te prostor za pripremanje jela i pranje suđa, do visine 1,80 m od poda moraju biti obloženi materijalom koji ne propušta vodu i koji se lako pere
Propis NN 87/1993 • Prozori i otvori kuhinje moraju biti zaštičeni od ulaska insekata.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 105/97, Broj 127/07, Broj 114/02, Broj 26/99, Broj 27/06, Broj 25/09


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled