PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-za-potrebe-kuhinjskog-osoblja-nivz NN 87/1993

• Ugostiteljski objekt koji nema kuhinju, a goste uslužuje toplinl jelirria, mora imati prostor za pripremanje jela.


Stranica 1993-09-87-1696 NN 87/1993

• Iznad termičkog bloka mora biti izveden odvod dima, pare i mirisa dovoljnog kapaciteta odzračivanja.


Internet NN 87/1993

• Usluživanje gostiju hranom, pičem i napicima obavlja se u blagovaonici odnosno prostoriji za ušluživanje ako ovim pravilnikom nije drugačije određeno.


Internet stranice NN 87/1993

• Goste se može usluživati i na prostorima prilagođenim za usluživanje, kao što su terase, vrtovi i slično.


Internet stranice NN 87/1993
• Visina prostorija od poda do stropa mora iznositi najmanje 2,80 m

Internet stranice NN 87/1993
• Dio ugostiteljskog objekta u kojem se usluže prehrane (glavni obroci) pružaju samoposluživanjern, nkora bili udvu jen od ostalog dijela objekta namijenjenog gostima i izve den i uređen tako, da su osigurani polrebni higijenski uvjeti.

Internet stranice NN 87/1993 • Stolovi na kojima se uslužuju gosti moraju imali po vršinu koja se lako čisti ili neoštečen i čist stolnjak odnosno predložak za posluživanje ispred svakog konzumnog mjesta
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 87/1993 • Pribor za jelo (žlice, noževi, vilice i dr.) moraju biti od nerđajučeg materijala.
Poslovne stranice NN 87/1993 • Blagovaonica odnosno proslorija za usluživanje mora imali dobro odzračivanje i osvjetljenje. Pod u blagovaonici i drugim prostorijama za usluživanje mora biti od materijala koji se lako čisti i koji nije klizav.
Pregledi NN 87/1993 • Blagovaonica odnosno prostorija za usluživanje mora imati dovoljan broj vješalica za garderobu prema broju konzumnih mjesta. Garderoba smještena izvan tih prostorija mora biti odgovarajuče čuvana ili u njoj vidljivo istaknuta obavijest gostima da se predmeti odloženi u gardero bi ne čuvaju
Glasnik NN 87/1993 • Prostorom za usluživanje gostiju u ugostiteljskom ob jektu koji posluje sezonski (na plaži, kupalištu, udaljenijem turističkom predjelu, na prigodnim sajmovima, izletištima i sl.) smatra se otvoren natkriven prostor.
Propis NN 87/1993 • Ugost.iteljski objekt u kojem se uslužuju pića i napici mora imati točionik odgovarajuče površine.
Propis NN 87/1993 • Točionik mora imati mješalicu s toplom i hladnom vodom, uređaje i opremu za odlaganje pića i napitaka, dvodijelno korito za pranje čaša, rashladne uređaje za pića i odgovarajuči pult od materijala koji se lako čisti
Propis NN 87/1993 • Ukoliko se u točioniku pripremaju i uslužuju i jela, t.orionik mora imati odgovarajuči termički blok, radnu površinu, uređaj za odvođenje pare. dima i mirisa dovoljnog ka paciteta odzračivanja odnosno djelotvornu prirodnu ventilaciju i uređaj za pranje šuđa s tekučom toplom i hladnom vodom
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 46/08, Broj 141/08, Broj 33/03, Broj 25/04, Broj 40/08, Broj 92/04


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled