PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-dopustenost-uporabe-i-bype NN 173/2004

• Navedeni tabelarni prikazi dani su tablicama 1. – 25. koje se nalaze u privitku ovoga Pravilnika i čine njegov sastavni dio.


Stranica 2004-12-173-3009 NN 173/2004

• Arome se označavaju s »aroma« ali se mogu pobliže pojasniti nekim specifičnim imenom ili opisom koji označava vrstu arome. Oznaka »prirodna« ili druga riječ istog značenja dodaje se samo kada su aromatizirajuće komponente sastojka dobivene fizičkim postupcima (uključujući i destilaciju i ekstrakciju otapalima), enzimskim ili mikrobiološkim načinom od izvornih sirovina biljnog i životinjskog podrijetla.


Internet NN 173/2004

• Uz oznaku »prirodna« ili druga riječ istog značenja na deklaraciji navodi se i izvor arome.


Internet stranice NN 173/2004

• Uporaba enzima u hrani deklarira se samo u slučaju kada se enzimi nalaze u aktivnom obliku.


Internet stranice NN 173/2004
• Označavanje aditiva propisano je propisom kojim se uređuje opće deklariranje ili označavanje hrane.

Internet stranice NN 173/2004
• Stupanjem na snagu ovoga Pravilnika prestaje važiti Pravilnik o aditivima koji se mogu nalaziti u namirnicama (»Narodne novine«, br. 130/98., 122/00 i 129/03).

Internet stranice NN 173/2004 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmoga dana od objave u »Narodnim novinama«.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 173/2004 • Lista 2. sadrži prehrambenim aditivima slične tvari koje nemaju određeni E-broj, a većinom se razvrstavaju u pomoćne tvari u procesu proizvodnje, nisu nabrojane u Listi 1. ( osim dijela tvari za sprječavanje pjenjenja). U Listi je naznačeno tehnološko funcionalno svojstvo i ograničenje količine dopuštenog ostatka u hrani.
Poslovne stranice NN 173/2004 • Aromatske i druge tvari čija je količina u hrani posebno ograničena
Pregledi NN 173/2004 • Kluyveromyces marxianus var. fragilis (ranije Kluyveromyces lactis)
Glasnik NN 173/2004 • KAKAO PROIZVODI, PROIZVODI SLIČNI ČOKOLADI, KREM PROIZVODI I
Novo NN 173/2004 • JUHE, KONCENTRATI ZA JUHE, KONCENTRATI ZA UMAKE, DODACI JELIMA I
Poslovi NN 173/2004 • E 952 ciklaminska kiselina i njene soli Na i Ca, najveća dopuštena količina za uporabu računa se kao kiselina
Poticaji NN 173/2004 • E 954 saharin i njegove soli Na, K i Ca, najveća dopuštena količina za uporabu računa se kao saharin (ili imid)
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 83/95, Broj 57/04, Broj 38/08, Broj 69/09, Broj 136/08, Broj 94/96


LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA Pregled