PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-draze-bomboni-mogu-se-bojiti-plaa NN 90/1996

• Karamele su mekani bomboni izrađeni od šećera propisanih ovim pravilnikom, masnoća i drugih dodatnih sirovina uobičajenih za pojedine vrste karamela.


Stranica 1996-10-90-1593 NN 90/1996

• Punjene ili mliječne punjene karamele mogu sadržavati najviše 50% punjenja, računano na masu proizvoda, i najviše 10% vode.


Internet NN 90/1996

• Plastično-elastične karamele su mekani bomboni posebne vrste koji se odlikuju plastično-elastičnom konzistencijom.


Internet stranice NN 90/1996

• Plastično-elastične karamele mogu biti: plastično-elastične karamele s dodacima, plastično-elastične karamele bez dodataka, pjenaste karamele s dodacima i pjenaste karamele bez dodataka.


Internet stranice NN 90/1996
• Žele-proizvodi izrađuju se od šećera propisanih ovim pravilnikom s dodatkom sredstava za želiranje (agar-agar, pektin i sl.), sirovina i aditiva za postizanje izgleda, okusa i mirisa svojstvenih za tu vrstu proizvoda.

Internet stranice NN 90/1996
• Žele-proizvodi moraju sadržavati najmanje 72% suhe tvari, od toga najmanje 60% ukupnih šećera, a pjenasti žele-proizvodi - najmanje 70% suhe tvari, od tog najmanje 60% ukupnih šećera, računano kao ukupni invertni šećer u proizvodu, ne računajući kristalni šećer ili šećer u prahu koji služi za oblaganje.

Internet stranice NN 90/1996 • Žele-proizvodi mogu biti s dodacima i bez dodataka. Žele-proizvodi s dodacima moraju sadržavati najmanje 5% dodataka u proizvodu. Dodaci mogu biti kandirano voće, jezgričavo voće i dr.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 90/1996 • Za postizanje izgleda, okusa i mirisa mogu se upotrijebiti boje, arome, sredstva za konzerviranje i površinsku zaštitu i kiseline propisane u čl. 78. i 79. ovog pravilnika.
Poslovne stranice NN 90/1996 • U proizvodnji gumenih bombona kao sredstvo za održavanje svježine može se upotrijebiti sorbitol.
Pregledi NN 90/1996 • Gumeni bomboni moraju sadržavati najmanje 78% suhe tvari, računano na proizvod.
Glasnik NN 90/1996 • Rahatlokum jest proizvod dobiven od šećera propisanih ovim pravilnikom i odgovarajuće vrste škroba, s dodatkom prehrambenih aroma i prehrambenih boja.
Novo NN 90/1996 • Rahatlokumu se može dodavati jezgra oraha, badema, lješnjaka i kikirikija, sušeno voće, kandirano voće i povrće, kokosovo brašno i proizvodi od žitarica (ekstrudirani, ekspandirani - krispi i sl.).
Poslovi NN 90/1996 • Rahatlokum mora sadržavati najmanje 65% ukupnih šećera, računano kao ukupni invertni šećer u proizvodu, ne računajući šećer u prahu koji služi za oblaganje, a u masi rahatlokuma ne smije biti više od 20% vode.
Poticaji NN 90/1996 • Rahatlokum se stavlja u promet u originalnom pakovanju, u kartonskim kutijama i kutijama od drugih vrsta materijala koje iznutra moraju biti obložene celuloznom folijom (celofanom), pergamentnim papirom ili sličnim materijalom.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 73/09, Broj 88/01, Broj 81/08, Broj 76/09, Broj 136/06, Broj 62/08


LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI Pregled