PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-odredbe-clanka-85-ovog-snki NN 90/1996

• Fondan-bomboni izrađuju se od šećera propisanih ovim pravilnikom, sa sirovinama i aditivima za postizanje izgleda i okusa, a na površini imaju kristalnu strukturu koja se postiže posebnim postupkom u toku izrade (fondan-bomboni - glazirani i kandirani, fondan-krem-bomboni - glazirani i kandirani).


Stranica 1996-10-90-1593 NN 90/1996

• Fondan-bomboni, osim dodataka iz stavka 1. ovog članka, mogu sadržavati i druge dodatne sirovine (kavu, kakao-dijelove i dr.), u količini propisanoj u članku 94. stavku 2. ovog pravilnika.


Internet NN 90/1996

• Likerni bomboni ili bomboni s dodatkom drugih alkoholnih pića jesu punjeni bombonski proizvodi koji sadrže alkoholna pića.


Internet stranice NN 90/1996

• Likerni bomboni su punjeni bombonski proizvodi s dodatkom od najmanje 0,5% alkohola računano na masu proizvoda.


Internet stranice NN 90/1996
• Šećerne figure izrađuju se od šećerne mase i odgovarajućih sirovina i aditiva kojima se postiže izgled, miris i okus svojstveni pojedinim vrstama tih proizvoda.

Internet stranice NN 90/1996
• Komprimati jesu proizvodi dobiveni prešanjem šećera propisanih ovim pravilnikom, uz dodatak sredstava za vezivanje (želatina, škrobni sirup, maltodekstrin, tragant, gumiarabika i dr.), kliznih sredstava (stearinska kiselina, kalcij i magnezij - stearat, smjese monoglicerida, diglicerida i triglicerida, koji se mogu dodavati i pojedinačno), voćnih proizvoda, limunske, vinske, jabučne, octene, askorbinske, fumarne ili mliječne kiseline, arome i boje.

Internet stranice NN 90/1996 • Pri proizvodnji komprimata može se upotrijebiti ksilitol, sorbitol i manitol, izomalt, maltitol, maltitol-sirup, laktitol i polidekstroza A i N.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 90/1996 • Pjenasti proizvodi jesu proizvodi dobiveni od šećera propisanih ovim pravilnikom, uz dodatak sredstava za stvaranje pjene (bjelančevina, želatine i dr.), sredstva za vezivanje pjene, arome i boje.
Poslovne stranice NN 90/1996 • Ako pjenasti proizvodi sadrže dodatke, u pogledu količine tih dodataka primjenjuje se odredba članka 94. stavka 2. ovog pravilnika.
Pregledi NN 90/1996 • Meki pjenasti proizvodi mogu sadržavati najviše 30% vode, a tvrdi pjenasti proizvodi najviše 10% vode, računano na proizvod.
Glasnik NN 90/1996 • Lakric-bomboni mogu biti punjeni lakric-bomboni i obični lakric-bomboni.
Novo NN 90/1996 • Punjeni lakric-bomboni moraju sadržavati najmanje 25% osnovne lakric-mase računano na proizvod.
Poslovi NN 90/1996 • Tahan-halva jest proizvod dobiven od šećera propisanih ovim pravilnikom i sezamove (tahan) mase po odgovarajućem tehnološkom postupku kojim se stvaraju igličaste čestice koje halvi daju vlaknastu strukturu.
Poticaji NN 90/1996 • Pri proizvodnji tahan-halve mogu se, radi postizanja svojstvenog okusa, mirisa i konzistencije, upotrijebiti i limunska kiselina, sredstvo za stvaranje pjene (želatina), bjelanjak, sojine bjelančevine, korijen biljke saponarije, čokolada i kakao u prahu.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 54/06, Broj 39/06, Broj 139/06, Broj 112/04, Broj 48/92, Broj 9/06


LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI Pregled