PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-izuzetno-kod-crnih-vina-amla NN 57/2000

• - bijelo i ružičasto vino s manje od 5 g/l neprevrelog šećera mogu sadržavati do 210 mg/l ukupnog, od čega do 40 mg/l slobodnog SO2


Stranica 2000-06-57-1269 NN 57/2000

• - bijelo i ružičasto vino s 5 ili više g/l neprevrelog šećera mogu sadržavati do 260 mg/l ukupnog, od čega do 50 mg/l slobodnog SO2


Internet NN 57/2000

• - crno vino s 5 ili više g/l neprevrelog sladora može sadržavati do 210 mg/l ukupnog, od čega do 50 mg/l slobodnog SO2«.


Internet stranice NN 57/2000

• U članku 50. stavku 7. riječi: »rezidbom ostaviti 10% manje pupova od veličine određene u elaboratu o zaštiti, odnosno« brišu se.


Internet stranice NN 57/2000
• U članku 57. riječi »tijelu iz članka 17. ovoga Pravilnika« zamjenjuju se riječima: »Zavodu i tijelu iz članka 17. stavka 2. Pravilnika«.

Internet stranice NN 57/2000
• U članku 59. riječi: »tijelo iz članka 17. ovoga Pravilnika« zamjenjuju se riječima: »Zavod i tijelo iz članka 17. stavka 2. Pravilnika«.

Internet stranice NN 57/2000 • »Desertno vino je proizvod alkoholnog vrenja masulja ili mošta od svježeg, prezrelog ili prosušenog grožđa vinove loze, bez dodatka ili s dodatkom vinskog destilata i koncentriranog mošta.«
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 57/2000 • Vinski ocat je proizvod dobiven octenom fermentacijom vina, a stavlja se u promet kao:
Poslovne stranice NN 57/2000 • (2) Vinski ocat s više od 50 g/l ukupnih kiselina mora udovoljavati u svemu odredbi stavka 1. ovoga članka s tim da se sadržaj ekstrakta bez šećera povećava za minimalno 1 g/l za svakih 10 g/l povećanih ukupnih kiselina.
Pregledi NN 57/2000 • (3) Razblaženi vinski ocat mora sadržavati najmanje 40 g/l ukupnih kiselina, izraženih kao octene kiseline i najmanje 1,3 g/l
Glasnik NN 57/2000 • (4) Razblaženi vinski ocat može se bojiti prirodnim bojilima radi korekcije boje i to: betalainom, antocijanima i karamelom.
Novo NN 57/2000 • (1) Aromatizirani vinski ocat je proizvod dobiven od vinskog octa uz dodatak ekstrakta prirodnih začina, aromatičnoga bilja, povrća odnosno prirodnih aroma.
Poslovi NN 57/2000 • (3) U svemu ostalom aromatizirani vinski ocat mora odgovarati uvjetima iz članka 82 b. ovoga Pravilnika.
Poticaji NN 57/2000 • U proizvodnji, prijevozu i prometu vinskog octa moraju se upotrebljavati posude, pribor i uređaji koji osiguravaju higijenske uvjete i očuvanje kakvoće vinskog octa sve do njegove potrošnje, odnosno koji su proizvedeni od materijala koje octena kiselina ne otapa.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 102/00, Broj 5/04, Broj 18/09, Broj 5/07, Broj 23/09, Broj 31/00


LINK - TRGOVINA, ZAPOSLENJA, NATJEČAJI, JAVNI SERVISI, UPRAVA Pregled