PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 87/1993 • Najmanje 9m2 površine uvečano za 0,50m2 po sobi iznad 20 soba
NN 87/1993 • Najmanje 30mz površine uvečano za 0,60m2po sobi iznad 20soba
NN 87/1993 • Unutarnja korisna visina najmanje 2,40m,zidovi s glatkom po-
NN 87/1993 • Podovi prekriveni tepisonom ili polirane ploče,odnosno pločice
NN 87/1993 • đavanja njihovog razmještaja (grupe gostiju ili pojedinačni gosti)
NN 87/1993 • Mjenjačnica s vidno istaknutom,te pregledno i jasno ispisanom
NN 87/1993 • Dovoljna mogućnost prirodnog prozračivanja ili djelotvorni sis-
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 87/1993 • Dodatne mogućnosti Šiznajmljivanje vozila - rent-a-car služba;
NN 87/1993 • rezervacije ulaznica za kazališta,športske priredbe i drugo; re-
NN 87/1993 • zervacije u svezi putovanja; raspolaganje i davanje lokalnih in-
NN 87/1993 • formacija; usluge PTT-a; kompjuterizacija recepcijskog poslova
NN 87/1993 • Prihvačanje kreditnih kartica od najmanje dvije vodeče tvrtke
NN 87/1993 • Prostorija za boravak ili blagovaonica ukupne površine najmanje 1 m2 po sobi. U slučaju da postoji samo blagovaonica, ista mora biti na raspolaganju gostima između obroka i prilagođena zadrža-
NN 87/1993 • Prostorije za boravak ili blagovaonice ukupne površine najmanje 1,50 m2 po sobi. Blagovaonica s najmanje 20% sjedečih· mjesta u odnosu na broj kreveta, a kod objekata koji daju pansionsku uslugu najmanje 60%. U slučaju da postoji samo blagovaonica, ista m
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 100/04, Broj 97/09,
Broj 22/07, Broj 112/04,
Broj 1/09, Broj 49/90
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE