PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Naučnik može samostalno raditi u nekim fazama proizvodnje i sudjelovati u pomoćnim poslovima.
NN 112/2004 • Učenici sudjeluju u fazi primjene kobasice za transport, pomoćnim poslovima.
NN 112/2004 • Sudjelovanje u fazama pranja konzervi, slaganje za termičku obradu, rad u skladištu gotove robe.
NN 112/2004 • Naučnik na osnovi teorijskog znanja i vještine koje je stekao praksom sudjeluje aktivno u procesu prodaje mesa.
NN 112/2004 • Proizvodnja krvavice, tlačenice. Priprema sirovine, toplinska obrada sirovine, usitnjavanje, miješanje, punjenje, vezanje, toplinska obrada
NN 112/2004 • Proizvodnja neke obarene kobasice (hrenovke, safalade ekstra, parizera) po fazama rada.
NN 112/2004 • Proizvodnja neke vrste polutrajnih kobasica (kranjske, debrecinske, mortadele, lovačke, tirolske…) po fazama rada
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Proces proizvodnje nekih trajnih kobasica: čajne, zimske, kulena, srijemske kobasice
NN 112/2004 • Pripremiti meso za prodaju – rasjeći, iskoštiti, kategorizirati, izložiti, prodavati meso po želji kupca ili prodavati upakirano meso
NN 112/2004 • Priprema proizvoda za prodaju, izlaganje robe, narezivanje kobasica prema zahtjevu kupca, prodaja konzervi i ostalih proizvoda
NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Skladišta i skladištenje mesa i mesnih proizvoda i priprema za prijevozUčenik treba usvojiti sva saznanja o mjerama zaštite na radu jer samo primjenom tih mjera radit će na siguran način.
NN 112/2004 • Pravilnim pristupom učenika osposobiti za rad s nožem, pilom i jednostavnijim uređajem i strojem.
NN 112/2004 • Vrlo je važno da učenik zna razlikovati vrste mesa, osnovne komade i da može samostalno obaviti neke obrade mesa.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 13/08, Broj 69/08,
Broj 110/04, Broj 40/06,
Broj 142/08, Broj 14/06
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA