PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 118/1999 • Ovim se Pravilnikom utvrđuju sanitarno-tehnički i higijenski uvjeti koje moraju ispunjavati prostorije za proizvodnju i promet namirnica i predmeta opće uporabe.
NN 118/1999 • 1. prostorije za proizvodnju namirnica i predmeta opće uporabe
NN 118/1999 • 2. prostorije u kojima se obavlja promet na veliko namirnica ili predmeta opće uporabe
NN 118/1999 • 3. prostorije u kojima se obavlja promet na malo namirnica ili predmeta opće uporabe
NN 118/1999 • Broj, raspored, veličina i građevinske karakteristike prostorija iz članka 2. ovoga Pravilnika moraju biti takve da omogućuju higijensko rukovanje s namirnicama i predmetima opće uporabe, uključujući i zaštitu od križne kontaminacije sirovina, namirnica, predmeta opće uporabe, materijala, vode, dovoda zraka i osoblja, a isto tako i od vanjskih uzroka uključujući nametnike i glodavce.
NN 118/1999 • U proizvodnji predmeta opće uporabe moraju se osigurati prostorije za:
NN 118/1999 • U prometu namirnica i predmeta opće uporabe na veliko, moraju se osigurati prostorije za:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 118/1999 • - istovar, utovar i preuzimanje namirnica i predmeta opće uporabe;
NN 118/1999 • U prometu namirnica i predmeta opće uporabe na malo, moraju se osigurati sljedeće prostorije za:
NN 118/1999 • U obavljanju ugostiteljske djelatnosti, ovisno o vrsti ugostiteljskog objekta moraju se osigurati sljedeće prostorije ili prostori za:
NN 118/1999 • - skladištenje svježeg mesa s dovoljnim brojem rashladnih komora ili hladnjaka;
NN 118/1999 • - skladištenje konzervi i drugih namirnica u originalnom pakiranju, ako ne podliježu posebnim uvjetima proizvođača;
NN 118/1999 • U slučaju kada objekt koristi vlastitu kotlovnicu, ista mora biti u zasebnoj prostoriji s osiguranim prostorom za čuvanje goriva.
NN 118/1999 • Ulaz za zaposlenike u pravilu mora biti odvojen od ulaza za goste.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 146/05, Broj 118/09,
Broj 109/07, Broj 106/08,
Broj 89/93, Broj 75/07
LINK - TRGOVINA, ZAPOSLENJA, NATJEČAJI, JAVNI SERVISI, UPRAVA