PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-o-uvjetima-koje-moraju-lzqv NN 118/1999

• Ovim se Pravilnikom utvrđuju sanitarno-tehnički i higijenski uvjeti koje moraju ispunjavati prostorije za proizvodnju i promet namirnica i predmeta opće uporabe.


Stranica 1999-11-118-1911 NN 118/1999

• 1. prostorije za proizvodnju namirnica i predmeta opće uporabe


Internet NN 118/1999

• 2. prostorije u kojima se obavlja promet na veliko namirnica ili predmeta opće uporabe


Internet stranice NN 118/1999

• 3. prostorije u kojima se obavlja promet na malo namirnica ili predmeta opće uporabe


Internet stranice NN 118/1999
• Broj, raspored, veličina i građevinske karakteristike prostorija iz članka 2. ovoga Pravilnika moraju biti takve da omogućuju higijensko rukovanje s namirnicama i predmetima opće uporabe, uključujući i zaštitu od križne kontaminacije sirovina, namirnica, predmeta opće uporabe, materijala, vode, dovoda zraka i osoblja, a isto tako i od vanjskih uzroka uključujući nametnike i glodavce.

Internet stranice NN 118/1999
• U proizvodnji predmeta opće uporabe moraju se osigurati prostorije za:

Internet stranice NN 118/1999 • U prometu namirnica i predmeta opće uporabe na veliko, moraju se osigurati prostorije za:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 118/1999 • - istovar, utovar i preuzimanje namirnica i predmeta opće uporabe;
Poslovne stranice NN 118/1999 • U prometu namirnica i predmeta opće uporabe na malo, moraju se osigurati sljedeće prostorije za:
Pregledi NN 118/1999 • U obavljanju ugostiteljske djelatnosti, ovisno o vrsti ugostiteljskog objekta moraju se osigurati sljedeće prostorije ili prostori za:
Glasnik NN 118/1999 • - skladištenje svježeg mesa s dovoljnim brojem rashladnih komora ili hladnjaka;
Novo NN 118/1999 • - skladištenje konzervi i drugih namirnica u originalnom pakiranju, ako ne podliježu posebnim uvjetima proizvođača;
Poslovi NN 118/1999 • U slučaju kada objekt koristi vlastitu kotlovnicu, ista mora biti u zasebnoj prostoriji s osiguranim prostorom za čuvanje goriva.
Poticaji NN 118/1999 • Ulaz za zaposlenike u pravilu mora biti odvojen od ulaza za goste.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 146/05, Broj 118/09, Broj 109/07, Broj 106/08, Broj 89/93, Broj 75/07


LINK - TRGOVINA, ZAPOSLENJA, NATJEČAJI, JAVNI SERVISI, UPRAVA Pregled