PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-obrada-tijestaznati-ulogu-odmaranja-mmsh NN 112/2004

• Znati načine oblikovanja tijesta – ručno i strojno. Znati uređaje za okruglo oblikovanje i duguljasto oblikovanje. Dijelovi, princip rada.


Stranica 2004-08-112-2163 NN 112/2004

• Zrenje tijestaZnati ulogu kvasca u fermentacijskom procesu. Poznavati uvjete za pravilno zrenje tijesta. Znati vrste i tipove fermentacijskih komora. Znati objasniti promjenu u tijestu za vrijeme fermentacije. Znati razliku između nedovoljno, dovoljno i prefermentiranog tjestenog komada. Pribor za pisanje.


Internet NN 112/2004

• Pečenje tjestenih komadaZnati objasniti proces pečenja – cilj i promjene koje s događaju u tijestu. Znati razlikovati vrste pekarskih peći, njihove značajke i mogućnost primjene u praksi. Pribor za pisanje.


Internet stranice NN 112/2004

• Izrada osnovnih vrsta kruha i pecivaIzrada pšeničnog kruha, osnovna receptura. Tijek tehnološkog procesa. Znati osobitosti izrade raženog i miješanog kruha. Znati izradu osnovnih vrsta peciva – osobitosti izrade, vrste, sirovine. Pribor za pisanje.


Internet stranice NN 112/2004
• Izrada lisnatog tijestaZnati navesti sirovine za lisnato tijesto s kvascem i bez kvasca, načine izrade lisnatog tijesta i mogućnosti oblikovanja i promjena proizvoda od lisnatog tijesta. Pribor za pisanje.

Internet stranice NN 112/2004
• Izrada vučenog tijestaZnati sirovine za vučeno tijesto, načine izrade i mogućnosti punjenja proizvoda od vučenog tijesta. Pribor za pisanje.

Internet stranice NN 112/2004 • Izrada smjesa za punjenje-file (nadjev)Znati postupak za izradu smjesa za punjenje pekarskih proizvoda. Pribor za pisanje.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • Pokazati stečena stručno – teorijska znanja iz predmeta Čuvanje i transport pekarskih proizvoda potrebnih za obavljanje poslova u zanimanju pekar:
Poslovne stranice NN 112/2004 • Prihvat pekarskih proizvodaZnati navesti uvjete prihvata pekarskih proizvoda. Znati kako sušenje kruha ovisi o uvjetima hlađenja. Znati zašto hladimo proizvod prije distribucije. Znati kako dolazi do starenja kruha. Pribor za pisanje, skice, sheme.
Pregledi NN 112/2004 • Kakvoća gotovog proizvodaZnati koja svojstva pekarskog proizvoda procjenjujemo pri određivanju kvalitete gotovog proizvoda i navesti kojim metodama:
Glasnik NN 112/2004 • Znati kako nepravilno vođenje tehnološkog procesa može izazvati pojavu grešaka kod pekarskih proizvoda. Znati kako nepravilno rukovanje i čuvanje može uzrokovati pojam nedostataka kod pekarskih proizvoda.
Novo NN 112/2004 • Dokazati stečena praktična znanja i vještine za obavljanje poslova u zanimanju pekar:
Poslovi NN 112/2004 • Zaštita pri radu i zaštita okolišaPrimjenjivati pravila rada na siguran način, zaštita sredstava i uređaja. Racionalno upotrebljavati sirovine i energiju i primjenjivati postupke za zaštitu čovjekova okoliša.
Poticaji NN 112/2004 • - priprema dodatakaRadni stol, miješalica, frkalica, fermentacijska komora, pekarska peć.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 49/09, Broj 42/05, Broj 112/04, Broj 156/09, Broj 34/05, Broj 19/97


LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA Pregled