PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Praktična nastava izvodi se u licenciranim obrtničkim radionicama, radionicama trgovačkih društava, a u iznimnim slučajevima, ako nema licenciranih obrtničkih radionica i trgovačkih društva u školskim radionicama.
NN 112/2004 • Petar Andrović – «Slastice» do pripreme novog adekvatnog udžbenika za sve tri godine.
NN 112/2004 • Domaći i strani časopisi, i određena literatura u slastičarskom zanimanju.
NN 112/2004 • Svrha pomoćničkog ispita je dokazivanje ispitanika da je stekao vještine i stručno-teorijska znanja, utvrđena nastavnim planom i programom za zanimanje slastičar (Narodne novine, br. 84/ 97), nužna za obavljanje poslova u tom zanimanju.
NN 112/2004 • Za praktični dio ispita zadaje se, u skladu s nastavnim planom praktičnog dijela naukovanja, praktična zadaća (uradak i radne probe) iz područja:
NN 112/2004 • 1. izrada peciva od lisnatog tijesta, prhkog tijesta, dizanog tijesta; izrada slanog peciva i peciva od sira;
NN 112/2004 • 10. zaštita na radu, sprječavanje nesreća na radu, zaštita okoliša, provođenje mjera higijene, racionalno korištenje energije.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Izrada svečane tortePriprema sirovina, radnog mjesta, alata i pribora, receptura po vlastitom izboru uz prethodno predočenu skicu, tehnika izrade, pečenje, ukrašavanje
NN 112/2004 • Izrada čajnog pecivaPriprema sirovina, radnog mjesta, alata i pribora, receptura po vlastitom izboru uz prethodno predočenu skicu, tehnika izrade, pečenje, ukrašavanje
NN 112/2004 • Izrada dizanog tijestaPriprema sirovina, radnog mjesta, alata i pribora, receptura po vlastitom izboru uz prethodno predočenu skicu, tehnika izrade, pečenje, ukrašavanje
NN 112/2004 • Izrada proizvoda od marcipaPriprema sirovina, radnog mjesta, alata i pribora, receptura po vlastitom izboru uz prethodno predočenu skicu, tehnika izrade, pečenje, ukrašavanje
NN 112/2004 • Izrada proizvoda od šećeraPriprema sirovina, radnog mjesta, alata i pribora, receptura po vlastitom izboru uz prethodno predočenu skicu, tehnika izrade, pečenje, ukrašavanje
NN 112/2004 • Priprema kuhanih krema prema receptuOdabir sastojaka, vaganje, miješanje, kuhanje, kontrola
NN 112/2004 • Izrada podloga za kolače od voćaOdabir sastojaka, vaganje, pripremanje smjese za pečenje
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 48/02, Broj 83/97,
Broj 73/09, Broj 26/03,
Broj 67/02, Broj 90/03
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA