PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještina)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Tijesta i nadjevi-znati objasniti pojedinačnu izradu tijesta
NN 112/2004 • Biskviti, deserti i minjoni-znati primijeniti naučena znanja u pripremi biskvitnih smjesa
NN 112/2004 • -usvojiti znanja u pripremi raznih torti, odrezaka, minjona, torta
NN 112/2004 • Nadjevi i glazure-znati primijeniti sve vrste ocaklina, tj. glazure
NN 112/2004 • -znati razlikovati kvalitetan nadjev i glazuru, prepoznati greške i znati ih ispraviti, ako je moguće-slastičarske kreme
NN 112/2004 • Varenci, nabujci, voćne salate, želei-znati uočiti razliku između nabujka i varenca
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Uvod-utvrđivanje i produbljivanje usvojenog znanja i vještina iz prethodnih odrađenih praktičnih vježbi
NN 112/2004 • Biskviti, nadjevi, glazure i razne vrste slastičarskih krema-učenika pripremati za samostalan rad u svim procesima rada biskvita, krema i glazura
NN 112/2004 • -znati prepoznati razlike u izradi pojedinih biskvita, krema, glazura i nadjeva te cijelo vrijeme raditi na tome da učenik što više obavlja samostalno određene radnje u pripremi navedenih slastica-biskviti: obični, hladni, topli, teški
NN 112/2004 • Sladoledi, voćni kupovi i razne slastice od sladoleda-usvojiti znanja u pripremi svih vrsta sladoleda, njegovu termičku obradu, važnost sladoleda u prehrani i u ugostiteljstvu
NN 112/2004 • Slastice na bazi želatine i slatkog vrhnja-znati usvojiti znanje u pripremi svih vrsta slastica
NN 112/2004 • Regionalne slastice-prepoznati pripremu naših tradicionalnih slastica iz pojedinih regija koje su se održale iz prošlosti sve do danas
NN 112/2004 • Novi trendovi u slastičarstvu-očekuje se od učenika da prati domaću i stranu literaturu kao i časopise da bude stalno informiran što se novo događa u slastičarstvu-nove slastice
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 42/09, Broj 154/09,
Broj 20/91, Broj 53/00,
Broj 144/09, Broj 10/97
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA