PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-biskviti-nadjevi-glazure-usvojiti-i-wkgl NN 112/2004

• Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještina)Nastavni sadržaji


Stranica 2004-08-112-2166 NN 112/2004

• Tijesta i nadjevi-znati objasniti pojedinačnu izradu tijesta


Internet NN 112/2004

• Biskviti, deserti i minjoni-znati primijeniti naučena znanja u pripremi biskvitnih smjesa


Internet stranice NN 112/2004

• -usvojiti znanja u pripremi raznih torti, odrezaka, minjona, torta


Internet stranice NN 112/2004
• Nadjevi i glazure-znati primijeniti sve vrste ocaklina, tj. glazure

Internet stranice NN 112/2004
• -znati razlikovati kvalitetan nadjev i glazuru, prepoznati greške i znati ih ispraviti, ako je moguće-slastičarske kreme

Internet stranice NN 112/2004 • Varenci, nabujci, voćne salate, želei-znati uočiti razliku između nabujka i varenca
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • Uvod-utvrđivanje i produbljivanje usvojenog znanja i vještina iz prethodnih odrađenih praktičnih vježbi
Poslovne stranice NN 112/2004 • Biskviti, nadjevi, glazure i razne vrste slastičarskih krema-učenika pripremati za samostalan rad u svim procesima rada biskvita, krema i glazura
Pregledi NN 112/2004 • -znati prepoznati razlike u izradi pojedinih biskvita, krema, glazura i nadjeva te cijelo vrijeme raditi na tome da učenik što više obavlja samostalno određene radnje u pripremi navedenih slastica-biskviti: obični, hladni, topli, teški
Glasnik NN 112/2004 • Sladoledi, voćni kupovi i razne slastice od sladoleda-usvojiti znanja u pripremi svih vrsta sladoleda, njegovu termičku obradu, važnost sladoleda u prehrani i u ugostiteljstvu
Novo NN 112/2004 • Slastice na bazi želatine i slatkog vrhnja-znati usvojiti znanje u pripremi svih vrsta slastica
Poslovi NN 112/2004 • Regionalne slastice-prepoznati pripremu naših tradicionalnih slastica iz pojedinih regija koje su se održale iz prošlosti sve do danas
Poticaji NN 112/2004 • Novi trendovi u slastičarstvu-očekuje se od učenika da prati domaću i stranu literaturu kao i časopise da bude stalno informiran što se novo događa u slastičarstvu-nove slastice
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 42/09, Broj 154/09, Broj 20/91, Broj 53/00, Broj 144/09, Broj 10/97


LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA Pregled