PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Procedure rada s programom za obradu tekstaPokretanje programa preko objekata prečica; bilo iz glavnog izbornika, statusne linije ili radnog stola operacijskog sustava.
NN 112/2004 • Izvođenje navigacije kroz računalske i mrežne (LAN) resurse do adrese postojećeg dokumenta na klijent računalu i poslužiteljskom računalu.
NN 112/2004 • Otvaranje postojećeg dokumenta i pregledavanje sadržaja dokumenta.
NN 112/2004 • Poznavanje temeljnih odrednica dokumenta i njihovo postavljanje na dokumentu: format dokumenta, margine, zaglavlje i podnožje, tijelo teksta i odlomak.
NN 112/2004 • Znati izabrati oblik prikaza dokumenta na sučelju radnog stola programa za obradu teksta: običan, web izgled i izgled ispisa.
NN 112/2004 • Znati postaviti granice teksta na radnom dokumentu i postaviti način rada s uključenim znakom paragrafa.
NN 112/2004 • Poznavanje umijeća navigacije kroz računalske i LAN resurse.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Pogled na računalske resurse iz radnog stola programa za obradu teksta.
NN 112/2004 • Korištenje sustava Pomoći ugrađenog u program za obradu teksta.
NN 112/2004 • Kombinira se teoretska i praktična nastava uz korištenje metoda usmenog izlaganja, razgovora, demonstracije i praktičnih radova. Potrebno je inzistirati na problemskoj nastavi i projektnoj nastavi.
NN 112/2004 • Uvod u praktičnu nastavu-stjecanje znanja i usvajanje načina rada ugostiteljskih objekata odnosno slastičarskih radionica
NN 112/2004 • -poznavati proces rada u određenom objektu-uvod u proces rada pojedinih slatkih jela, način rada u pripremi određenih slastica, njezinih dekoracija, načina skladištenja
NN 112/2004 • Radna i osobna higijena-objasniti značenje radne i osobne higijene u slastičarskom zanimanju
NN 112/2004 • Tijesta, nadjevi, začini i mirodije-znati prepoznati razne vrste tijesta
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 96/03, Broj 143/08,
Broj 90/98, Broj 21/93,
Broj 34/08, Broj 91/06
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA