PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 22/1996 • Prostorije, uređaji, oprema, posuđe i pribor za usluživanje korisnika ugostiteljske usluge u pokretnim objektima moraju biti uredni, čisti i zdravstveno ispravni.
NN 22/1996 • II. MINIMALNO-TEHNIČKI UVJETI KOJE TREBAJU ISPUNJAVATI POKRETNI OBJEKTI U KOJIMA SE PRUŽAJU UGOSTITELJSKE USLUGE TE VRSTE I NAČIN PRUŽANJA UGOSTITELJSKIH USLUGA U TIM OBJEKTIMA
NN 22/1996 • Za pružanje ugostiteljskih usluga iz ili u vozilu ili priključnom vozilu (u daljnjem tekstu: vozila) trebaju imati:
NN 22/1996 • _ spremnik za otpadnu vodu odgovarajućeg kapaciteta, ako nije osiguran odvod otpadnih voda na drugi način,
NN 22/1996 • _ rashladni uređaj odgovarajuće veličine za čuvanje namirnica, pića i napitaka,
NN 22/1996 • _ dovoljan broj posuda za smeće na nožno otvaranje poklopca, ili na drugi odgovarajući način,
NN 22/1996 • _ osigurano korištenje zahoda u blizini, ako se ugostiteljske usluge pružaju korisnicima usluga na način da im je za konzumiranje usluga osigurano korištenje stola i stolice,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 22/1996 • U vozilima mogu se pripremati jednostavna topla i hladna jela, pića i napici, te usluživati korisnicima usluga koji se nalaze u ili izvan vozila.
NN 22/1996 • Za pružanje usluga iz stavka 1. ovoga članka, treba biti osiguran pribor za jednokratnu upotrebu (plastične čaše, tanjurići i sl.), ili sudoper s najmanje dva korita sa zdravstveno ispravnom toplom i hladnom vodom, ako se uslužuje posuđem i priborom za višekratnu uporabu.
NN 22/1996 • U željezničkim vagonima, u kojima se pružaju ugostiteljske usluge prehrane i smještaja, trebaju biti ispunjeni sljedeći uvjeti:
NN 22/1996 • _ za očuvanje zdravstvene ispravnosti namirnica, pića i napitaka trebaju imati rashladni uređaj i vitrinu,
NN 22/1996 • _ za pripremu hrane trebaju imati radne površine koje se lako čiste i održavaju,
NN 22/1996 • _ sudoper s najmanje dva korita sa zdravstveno ispravnom toplom i hladnom vodom za pranje posuđa, ako se uslužuje s priborom i posuđem za višekratnu uporabu,
NN 22/1996 • _ otpadne vode trebaju sakupljati u spremnike, a iste prazniti na higijenski način. Kod vagona starije izvedbe u kojima se ne može ugraditi spremnik za otpadne vode iste se mogu prazniti kao do sada,
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 121/07, Broj 63/07,
Broj 34/07, Broj 56/06,
Broj 155/08, Broj 33/05
LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI