PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 22/1996 • _ podovi i pregradne plohe trebaju biti od glatkih površina da je moguće čišćenje i dezinfekcija. Podovi mogu biti prekriveni i tepisima ili tapisonima koji se mogu lako čistiti i održavati.
NN 22/1996 • Plovni objekti, prema ovom Pravilniku, su brod i brodica registrirana za gospodarske svrhe prijevoza putnika.
NN 22/1996 • Gost, prema ovom Pravilniku, je putnik koji koristi ugostiteljske usluge na plovnom objektu.
NN 22/1996 • U plovnom objektu, u kojem se pružaju ugostiteljske usluge, trebaju biti ispunjeni sljedeći opći uvjeti:
NN 22/1996 • _ uređaji i oprema trebaju biti u ispravnom i funkcionalnom stanju,
NN 22/1996 • _ da je uređen i opremljen tako da je omogućeno racionalno korištenje prostora, i nesmetano kretanje gostiju, nesmetan prijenos roba, higijensko manipuliranje namirnicama, čuvanje robe od kvarenja i zaštita zdravlja gostiju,
NN 22/1996 • _ opremljen spremnikom sa zdravstveno ispravnom vodom sukladno Pravilima za tehnički nadzor pomorskih brodova Hrvatskog registra brodova,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 22/1996 • _ osigurano sjedeće mjesto za svakog gosta, prema kapacitetu blagavaonice, odnosno prostorije za usluživanje gostiju, ako se pružaju usluge prehrane,
NN 22/1996 • _ osoblje na plovnom objektu koje radi sa živežnim namirnicama treba imati propisanu radnu odjeću;
NN 22/1996 • _ garderobne ormariće za osoblje koje pruža ugostiteljske usluge,
NN 22/1996 • _ Zahod treba imati: zahodsku školjku, toaletnu četku sa stalkom, kutiju s toaletnim papirom, umivaonik s tekućom vodom i sredstvom za pranje ruku, ubrus za brisanje ruku, te košaru za otpadke. Umivaonik može biti smješten i u prostoru ispred zahoda. Zahod treba biti besprijekorno čist, dezinficiran i ne smije širiti neugodne mirise, a preko noći treba biti osvijetljen.
NN 22/1996 • Za pružanje usluga pića i napitaka, plovni objekt, treba imati:
NN 22/1996 • _ sudoper sa zdravstveno ispravnom toplom i hladnom vodom, ako se na plovnom objektu uslužuje posuđem i priborom za višekratnu uporabu.
NN 22/1996 • _ rashladni uređaj odgovarajuće veličine za čuvanje namirnica,
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 107/93, Broj 143/08,
Broj 2/07, Broj 18/94,
Broj 6/06, Broj 172/03
LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI