PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-za-zaposlene-djelatnike-vnxc NN 22/1996

• _ podovi i pregradne plohe trebaju biti od glatkih površina da je moguće čišćenje i dezinfekcija. Podovi mogu biti prekriveni i tepisima ili tapisonima koji se mogu lako čistiti i održavati.


Stranica 1996-03-22-414 NN 22/1996

• Plovni objekti, prema ovom Pravilniku, su brod i brodica registrirana za gospodarske svrhe prijevoza putnika.


Internet NN 22/1996

• Gost, prema ovom Pravilniku, je putnik koji koristi ugostiteljske usluge na plovnom objektu.


Internet stranice NN 22/1996

• U plovnom objektu, u kojem se pružaju ugostiteljske usluge, trebaju biti ispunjeni sljedeći opći uvjeti:


Internet stranice NN 22/1996
• _ uređaji i oprema trebaju biti u ispravnom i funkcionalnom stanju,

Internet stranice NN 22/1996
• _ da je uređen i opremljen tako da je omogućeno racionalno korištenje prostora, i nesmetano kretanje gostiju, nesmetan prijenos roba, higijensko manipuliranje namirnicama, čuvanje robe od kvarenja i zaštita zdravlja gostiju,

Internet stranice NN 22/1996 • _ opremljen spremnikom sa zdravstveno ispravnom vodom sukladno Pravilima za tehnički nadzor pomorskih brodova Hrvatskog registra brodova,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 22/1996 • _ osigurano sjedeće mjesto za svakog gosta, prema kapacitetu blagavaonice, odnosno prostorije za usluživanje gostiju, ako se pružaju usluge prehrane,
Poslovne stranice NN 22/1996 • _ osoblje na plovnom objektu koje radi sa živežnim namirnicama treba imati propisanu radnu odjeću;
Pregledi NN 22/1996 • _ garderobne ormariće za osoblje koje pruža ugostiteljske usluge,
Glasnik NN 22/1996 • _ Zahod treba imati: zahodsku školjku, toaletnu četku sa stalkom, kutiju s toaletnim papirom, umivaonik s tekućom vodom i sredstvom za pranje ruku, ubrus za brisanje ruku, te košaru za otpadke. Umivaonik može biti smješten i u prostoru ispred zahoda. Zahod treba biti besprijekorno čist, dezinficiran i ne smije širiti neugodne mirise, a preko noći treba biti osvijetljen.
Novo NN 22/1996 • Za pružanje usluga pića i napitaka, plovni objekt, treba imati:
Poslovi NN 22/1996 • _ sudoper sa zdravstveno ispravnom toplom i hladnom vodom, ako se na plovnom objektu uslužuje posuđem i priborom za višekratnu uporabu.
Poticaji NN 22/1996 • _ rashladni uređaj odgovarajuće veličine za čuvanje namirnica,
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 107/93, Broj 143/08, Broj 2/07, Broj 18/94, Broj 6/06, Broj 172/03


LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI Pregled