PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-sudoper-sa-zdravstveno-jqfk NN 22/1996

• Za pružanje usluga smještaja (noćenja), plovni objekt, treba imati:


Stranica 1996-03-22-414 NN 22/1996

• _ kabine za noćenje gostiju s najviše četiri postelje u kabini,


Internet NN 22/1996

• _ na svakih 30 postelja najmanje jedan tuš. Tuš treba biti u tuš kabini s vratima ili zastorom. U prostoriji s tušem treba se nalaziti: kutija za sapun, rešetka na podu, kuke za vješanje ručnika i rublja.


Internet stranice NN 22/1996

• Svi zatvoreni prostori na plovnom objektu u kojima borave gosti trebaju imati osigurano prirodno ili mehaničko prozračivanje koje omogućava dovod svježeg zraka.


Internet stranice NN 22/1996
• Izloženi dijelovi palube plovnog objekta, gdje se pružaju ugostiteljske usluge, trebaju biti opremljeni platnenim ili plastificiranim zaštitnim krovom ili drugom odgovarajućom zaštitom od sunca.

Internet stranice NN 22/1996
• _ kuhinju kapaciteta koji odgovara kapacitetu blagovaonice odnosno prostoriji za usluživanje gostiju, koji se izražava brojem sjedećih mjesta,

Internet stranice NN 22/1996 • U pogledu pružanja usluga smještaja (noćenja) u okviru pansionskih usluga, primjenjuju se odredbe članka 13. do 17. ovoga Pravilnika.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 22/1996 • _ sudoper s dva korita za pranje posuđa i pribora za jelo s mješalicom za toplu i hladnu vodu,
Poslovne stranice NN 22/1996 • _ police ili ormare za sušenje ili smještaj posuđa i pribora za jelo,
Pregledi NN 22/1996 • _ zračenje kuhinje treba biti izvedeno tako da zrak iz kuhinje ne ulazi u blagovaonicu.
Glasnik NN 22/1996 • Pod u blagovaonici ne smije biti klizav, mora biti od materijala koji ne propušta vodu i lako se čisti i održava.
Novo NN 22/1996 • Gostima se kod usluživanja hrane treba staviti na raspolaganje papirnati ili platneni ubrus.
Poslovi NN 22/1996 • Stolovi u blagovaonici, odnosno prostoriji za usluživanje gostiju trebaju biti pokriveni tekstilnim, papirnatim ili plastičnim stolnjacima ili podlošcima ispod pribora i posuđa za jelo.
Poticaji NN 22/1996 • Ako se točionik nalazi u blagovanici ili prostoriji za usluživanje gostiju, iz njega se mogu neposredno usluživati gosti, pod uvjetom da točionik ima plohu za posluživanje s ili bez visokih stolica.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 96/03, Broj 163/03, Broj 11/91, Broj 96/05, Broj 105/99, Broj 107/07


LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI Pregled