PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 46/1994 • ** 10 ml šterilne fiziološke otopine ili peptonshe vode za ispiranje svakih 100ml volumena boce.
NN 46/1994 • 1. Industrijski objekti za proizvodnju namirnica najmanje 30 uzoraka
NN 46/1994 • 2. Manji (obrtnićki) objekti za proizvodnju namirnica najmarije 15 uzoraka
NN 46/1994 • 3. Objekti javne i društvene prehrane koji proizvode do 200 obroka dnevno najmanje 10 uzoraka
NN 46/1994 • 5. Objekti javne i društvene prehrane koji proizvode više od 500 obroka dnevno najmanje 20 uzoraka
NN 46/1994 • 6. Ugostiteljske radnje koje ne primaju hranu najmanje 5 uzoraka
NN 46/1994 • 7. Slastičarske radnje dok proizvode sladoled najmanje 10 uzoraka
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 46/1994 • 11. Prodavaonice u kojima se prodaju namirnice u neoriginalnom pakovanju (narezivanje
NN 46/1994 • 1. Uzorak je dobre mikrobiološke čistoće ako ne sadrži više od naznačenog broja (cfu) i vrste mikroorganizama navedene u Tablici.
NN 46/1994 • 3. Uzorak je nezadovoljavajuće mikrobiološke čistoće ako ne zadovoljava zahtjeve pod 1. i 2. .
NN 46/1994 • 2. Mikrobiološka čištoća je prihvatljiva kada je manje od 30% ispitivanih uzoraka nezadovoljavajuće mikrobiološke čistoće.
NN 46/1994 • 3. Mikrobiološka čistoća je nezadovoljavajuća kada je 30% i više ispitivanih uzoraka nezadovoljavajuće mikrobiološke čistoće.
NN 46/1994 • 5. Prihvatljiva mikrobiološka čistoća objekta ukazuje na potrebu pojačanog zdravstvenog nadzora i ispitivanje mikrobiološke čistoće od najmanje jednom mjesečno.
NN 46/1994 • 6. Utvrđena dobra mikrobiološka čistoća objekta ukazuje da se zdravstveni nadzor treba obavljati redovito. a ispitivanje mikrobiološke čistoće objekta najmanje jednom u tri mjeseca.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 54/01, Broj 53/91,
Broj 2/04, Broj 68/91,
Broj 23/05, Broj 94/07
LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI