PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-radi-sprjecavanja-unosenja-u-bzpo NN 56/2001

• Zabrana iz stavka prvog ove točke odnosi se i na pošiljke živih papkara koje se provoze preko područja zemalja koje nisu navedene u točki III. ove Naredbe, bez obzira na njihovo podrijetlo.


Stranica 2001-06-56-893 NN 56/2001

• a) hermetički zatvorene toplinski obrađene konzerve od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajne konzerve;


Internet NN 56/2001

• b) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:


Internet stranice NN 56/2001

• – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13 najmanje 8 do 10 sati, te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3 najmanje 6 do 10 sati;


Internet stranice NN 56/2001
• gdje način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;

Internet stranice NN 56/2001
• c) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70°C;

Internet stranice NN 56/2001 • d) vuna prana u alkalnoj vodenoj otopini pri pH vrijednosti 10, uz dodatak natrijeva karbonata (Na 2 CO3) u količini od 1,5 do 2 g na litru, i sušena u zračnoj struji pri temperaturi 80°C,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 56/2001 • f) mlijeko i proizvodi od mlijeka gdje je sirovo mlijeko bilo pasterizirano pod nadzorom ovlaštenog veterinara na temperaturi od 71,7 0 C kroz 15 sec, nakon čega je bilo podvrgnuto:
Poslovne stranice NN 56/2001 • – procesu sušenja koje uključuje zagrijavanje sa jednakim učinkom toplinske obrade kao i u prethodnom stavku; ili
Pregledi NN 56/2001 • – obradi kojom je postignuta pH vrijednost manja od 6 kroz najmanje 1 sat;
Glasnik NN 56/2001 • h) trofeji divljih životinja, kuhani u kipućoj vodi dovoljno vremena da su otklonjena sva tkiva osim kosti, rogova, papaka, pandži ili zubi;
Novo NN 56/2001 • i) trajni suhomesnati proizvodi ukoliko udovoljavaju sljedećim uvjetima: aktivnost vode od 0,93 ili manje, pH vrijednost manje od 6, vrijeme zrenja najmanje 9 mjeseci i težina od najmanje 5,5 kg
Poslovi NN 56/2001 • Zabrana navedena u točki I. ove Naredbe ne primjenjuje se na pošiljke podrijetlom iz sljedećih zemalja:
Poticaji NN 56/2001 • Danom stupanja na snagu ove Naredbe prestaje važiti Naredba o zabrani uvoza u Republiku Hrvatsku i provoza preko područja Republike Hrvatske živih domaćih papkara (goveda, ovaca, koza i svinja) i divljih papkara, proizvoda od tih životinja kao i životinjske hrane i stelje (»Narodne novine« br. 49/2001.).
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 35/98, Broj 143/04, Broj 175/03, Broj 39/02, Broj 151/05, Broj 154/08


LINK - INFORMACIJE ZA PODUZETNIKE, POSLOVNE INFORMACIJE, PONUDA Pregled