PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-steci-potrebno-znanje-vujx NN 112/2004

• - racionalno iskorištavanje živežnih namirnica, ostataka jela, ostalih materijala i energije u proizvodnom procesu,


Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• - upoznati načine vođenja administrativno-računskim poslova u suvremenoj gastronomiji,


Internet NN 112/2004

• - izračunavati prodajne cijene jela i napitaka s različitim maržama kroz kalkulaciju,


Internet stranice NN 112/2004

• - objasniti i prihvatiti važnost i ulogu normativa u gastronomiji,


Internet stranice NN 112/2004
• - definiranje pojma marketinga i njegova važnost u gastronomiji,

Internet stranice NN 112/2004
• - usporediti i analizirati konvencionalne i suvremene načine nuđenja i posluživanja jela,

Internet stranice NN 112/2004 • - upoznati i naučiti značajke prigodnih obroka te njihov način organiziranja i nuđenja,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • - uvježbavati i uspoređivati razne varijante menija i jelovnika za razne potrebe i prigode,
Poslovne stranice NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
Pregledi NN 112/2004 • - prihvatiti pravila, mjesto i ulogu kuhinjske administracije u suvremenoj gastronomiji
Glasnik NN 112/2004 • - vrste dokumenata, njihovo pisanje i praćenje po fazama proizvodnog procesa
Novo NN 112/2004 • - uvidjeti da se marketing usredotočuje na to da kuharski proizvod (jelo) bude dostupan na pravome mjestu, u pravo vrijeme i po cijeni prihvatljivoj za gosta
Poslovi NN 112/2004 • - objasniti značajke, mjesto i ulogu prigodnih obroka u gastronomiji
Poticaji NN 112/2004 • - obični obroci (kasna večera, picnic, vrtno primanje, suha putna hrana)
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 90/05, Broj 143/09, Broj 39/93, Broj 66/01, Broj 117/09, Broj 91/05


LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO Pregled