PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-steci-potrebno-znanje-fgsl NN 112/2004

• - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, ukrašavanje, dekoriranje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje hladnih predjela od mesa, riba, rakova, školjki i glavonožaca


Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• - dekoracija i garnitura (za hladne izloške od mesa, riba i morskih plodova


Internet NN 112/2004

• - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje i posluživanje raznih vrsta toplih predjela od tijesta


Internet stranice NN 112/2004

• - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje i posluživanje toplih predjela od raznih smjesa


Internet stranice NN 112/2004
• - topla predjela od raznih smjesa (varenci, nabujci i hrustavci)

Internet stranice NN 112/2004
• - steći potrebito znanje i vještinu u proizvodnji jela od riba, rakova školjki i glavonožaca

Internet stranice NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje jela od riba procesom kuhanja, ogrušavanja, prženja, pohanja, pečenja i pirjanja
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • - jela od ribe (jela od: kuhane, ogrušane, pržene, pohane, pečene, pirjane i zapečene ribe)
Poslovne stranice NN 112/2004 • - jela od rakova, školjki i glavonožaca na razne tehnološke procese
Pregledi NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje gotovih jela od: govedine, teletine, svinjetine, janjetine, peradi i mljevenih mesa s odgovarajućim prilozima i garniturama
Glasnik NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje jela od pernate i dlakave divljači s odgovarajućim prilozi i garniturama
Novo NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje raznih jela hrvatske
Poslovi NN 112/2004 • - hrvatska nacionalna jela (jela: dalmatinske, istarske, međimursko-zagorske i slavonske kuhinje)
Poticaji NN 112/2004 • - steći potrebito znanje, brzinu i vještinu u proizvodnji jela po narudžbi te udovoljiti posebnim željama i zahtjevima gosta
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 109/08, Broj 87/99, Broj 128/08, Broj 71/03, Broj 71/99, Broj 74/00


LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO Pregled