PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 56/2003 • Član Stručnog povjerenstva koji se ne složi s odlukom o dodjeli zvanja može dati svoje izdvojeno mišljenje s obrazloženjem koje se, zajedno s odlukom Stručnog povjerenstva za dodjelu zvanja, dostavlja ministru kulture.
NN 56/2003 • Temeljem stavka 3. ovoga članka ministar kulture donosi rješenje.
NN 56/2003 • Pristupnik je dužan za troškove stručnog ispita uplatiti propisanu naknadu.
NN 56/2003 • Ministar kulture svojom odlukom utvrđuje visinu naknade iz stavka 1. ovoga članka.
NN 56/2003 • Posebna naknada određuje se za pregled i ocjenu pisane radnje i pisanog izvješća o praktičnom stručnom radu pristupnika.
NN 56/2003 • Članovi Stručnog povjerenstva i izvjestitelji imaju pravo na naknadu za rad u povjerenstvu.
NN 56/2003 • Visinu naknada iz ovoga članka utvrđuje ministar kulture posebnom odlukom.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 56/2003 • Povjerenstvo iz stavka 1. ovoga članka dostavlja odluke o prevođenju u temeljna stručna zvanja pomoćniku ministra nadležne Uprave Ministarstva kulture. Na temelju dostavljenih pravomoćnih odluka pomoćnik ministra izdaje uvjerenje sukladno članku 23. stavku 3. ovoga Pravilnika.
NN 56/2003 • Povjerenstvo iz stavka 1. ovoga članka odluke o prevođenju u viša stručna zvanja dostavlja ministru kulture. Na temelju pravomoćne odluke ministar kulture dodjeljuje više stručno zvanje sukladno članku 29. ovog Pravilnika.
NN 56/2003 • Povjerenstvo iz stavka 1. ovoga članka dužno je provesti postupak prevođenja svih stručnih djelatnika Hrvatskog restauratorskog zavoda i dostaviti odluke Ministarstvu kulture u roku od šest mjeseci od stupanja na snagu ovoga Pravilnika.
NN 56/2003 • Zaposlenici i fizičke osobe koje samostalno obavljaju konzervatorsko-restauratorske poslove, a koji do dana stupanja na snagu ovoga Pravilnika nemaju stečeno stručno zvanje, stručna zvanja stiču po uvjetima propisanim odredbama ovog Pravilnika.
NN 56/2003 • Zaposlenici i fizičke osobe koje su stručno zvanje stekle temeljem odgovarajućih propisa koji su se primjenjivali do stupanja na snagu ovog Pravilnika ili oni koji na dan stupanja na snagu ovog Pravilnika imaju višegodišnje iskustvo na obavljanju konzervatorsko-restoratorskih poslova mogu podnijeti zahtjev nadležnom povjerenstvu za prevođenje u odgovarajuće stručno zvanje propisano ovim Pravilnikom.
NN 56/2003 • Postupak prevođenja iz stavka 1. ovoga članka pokreće se pisanim zahtjevom zaposlenika ili fizičke osobe nadležnom povjerenstvu. Zahtjev za prevođenje temeljem ovoga članka Pravilnika može se podnijeti u roku od 1 godine od dana stupanja na snagu ovoga Pravilnika.
NN 56/2003 • Osobe koje se zapošljavaju na poslovima zaštite i očuvanja kulturnih dobara na radnim mjestima: restaurator tehničar i konzervator tehničar, viši restaurator tehničar i viši konzervator tehničar bez položenog stručnog ispita, dužne su ga položiti u roku od dvije godine od dana zapošljavanja.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 182/03, Broj 106/93,
Broj 92/00, Broj 90/95,
Broj 22/05, Broj 14/94
LINK - INFORMACIJE ZA PODUZETNIKE, POSLOVNE INFORMACIJE, PONUDA