PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Nastavni predmet: Izborna nastava – Ambalaža za pakiranje mesa
NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Higijenski i tehnološki uvjeti ambalažeUsvojiti znanja o važnosti pakiranja hrane i prednostima takvog načina prodaje.
NN 112/2004 • Usvojiti znanja o važnosti higijenskih i tehnoloških uvjeta za ambalažu. Pojam ambalaže i njezina uloga.
NN 112/2004 • Nastava se realizira u klasičnoj učionici metodom grupnog rada i individualnog pristupa svakom učeniku.
NN 112/2004 • Svaki učenik dužan je posjedovati važeću sanitarnu knjižicu te redovito dolaziti na nastavu. Za potrebe nastave treba donijeti određeni pribor i udžbenik (ako postoji), a za praktičan rad radnu odjeću i obuću.
NN 112/2004 • Cilj i zadaci: cilj programa je da učenici upoznaju ostale izvore mesa, kemijski sastav i njihovu preradu
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • - upoznati ljuskare (rakove), dvokrilne mekušce (školjkaše) i glavonošce
NN 112/2004 • Kemijski sastav i podjela beskralješnjaka. Prerada rakova, školjki i glavonožaca.
NN 112/2004 • Upoznati učenike s vrstama kuhinje, rastumačiti osnovne postupke kulinarske obrade i shvatiti promjene na hrani nakon kulinarske obrade.
NN 112/2004 • Primjena postupaka kulinarske obrade za pojedine komade mesa. Promjene na mesu nakon kulinarske obrade.
NN 112/2004 • Procesi pripreme i kulinarske obrade povrća. Promjene na povrću nakon kulinarske obrade.
NN 112/2004 • Cilj i zadaci: upoznati učenike sa starim pasminama stoke za klanje, proizvodnjom domaćih, hrvatskih proizvoda, što bi se u dogledno vrijeme trebalo i zaštititi.
NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 61/09, Broj 125/09,
Broj 37/96, Broj 99/00,
Broj 66/01, Broj 152/08
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA