PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-svaki-ucenik-duzan-je-njdt NN 112/2004

• Nastavni predmet: Izborna nastava – Ambalaža za pakiranje mesa


Stranica 2004-08-112-2159 NN 112/2004

• Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji


Internet NN 112/2004

• Higijenski i tehnološki uvjeti ambalažeUsvojiti znanja o važnosti pakiranja hrane i prednostima takvog načina prodaje.


Internet stranice NN 112/2004

• Usvojiti znanja o važnosti higijenskih i tehnoloških uvjeta za ambalažu. Pojam ambalaže i njezina uloga.


Internet stranice NN 112/2004
• Nastava se realizira u klasičnoj učionici metodom grupnog rada i individualnog pristupa svakom učeniku.

Internet stranice NN 112/2004
• Svaki učenik dužan je posjedovati važeću sanitarnu knjižicu te redovito dolaziti na nastavu. Za potrebe nastave treba donijeti određeni pribor i udžbenik (ako postoji), a za praktičan rad radnu odjeću i obuću.

Internet stranice NN 112/2004 • Cilj i zadaci: cilj programa je da učenici upoznaju ostale izvore mesa, kemijski sastav i njihovu preradu
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • - upoznati ljuskare (rakove), dvokrilne mekušce (školjkaše) i glavonošce
Poslovne stranice NN 112/2004 • Kemijski sastav i podjela beskralješnjaka. Prerada rakova, školjki i glavonožaca.
Pregledi NN 112/2004 • Upoznati učenike s vrstama kuhinje, rastumačiti osnovne postupke kulinarske obrade i shvatiti promjene na hrani nakon kulinarske obrade.
Glasnik NN 112/2004 • Primjena postupaka kulinarske obrade za pojedine komade mesa. Promjene na mesu nakon kulinarske obrade.
Novo NN 112/2004 • Procesi pripreme i kulinarske obrade povrća. Promjene na povrću nakon kulinarske obrade.
Poslovi NN 112/2004 • Cilj i zadaci: upoznati učenike sa starim pasminama stoke za klanje, proizvodnjom domaćih, hrvatskih proizvoda, što bi se u dogledno vrijeme trebalo i zaštititi.
Poticaji NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 61/09, Broj 125/09, Broj 37/96, Broj 99/00, Broj 66/01, Broj 152/08


LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA Pregled