PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-pravilnici-propisi-vezani-za-yqxm NN 112/2004

• Cilj i zadaci programa su da učenici nauče kemijski sastav hrane, shvate ulogu pojedinih sastojaka u organizmu, upoznaju hranu biljnoga i životinjskog porijekla i nauče se zdravoj prehrani.


Stranica 2004-08-112-2159 NN 112/2004

• II. Kemijski sastav prehrambenih proizvoda, energetska i fiziološka vrijednost hrane


Internet NN 112/2004

• Usvojiti osnovna znanja o kemijskim sastojcima hrane, energetskoj i fiziološkoj vrijednosti hrane


Internet stranice NN 112/2004

• - Klasifikacija robe, označivanje proizvoda, utvrđivanje kvalitete


Internet stranice NN 112/2004
• Svaki učenik je dužan posjedovati važeću sanitarnu knjižicu te redovito dolaziti na nastavu. Za potrebe nastave treba donijeti određeni pribor i udžbenik (ako postoji), a za praktičan rad donositi radnu odjeću i obuću.

Internet stranice NN 112/2004
• Upoznati učenike s mikroskopom i mikroskopiranjem, upoznati učenike s mikroorganizmima korisnim i štetnim u tehnologiji mesa i prerade mesa.

Internet stranice NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • Mikrobiološke pretrageZnanje o mikroskopu i mikroskopiranju umjeti primijeniti u praksi
Poslovne stranice NN 112/2004 • Usvojiti znanje o mikroorganizmima koji kvare hranu i procese kvarenja
Pregledi NN 112/2004 • Usvojiti znanja o važnim porodicama mikroorganizama koji služe u preradi i proizvodnji hrane
Glasnik NN 112/2004 • Usvojiti znanja o karakterističnim mikroorganizmima pojedine vrste namirnica.Mikroskop, dijelovi, mikroskopiranje preparata:
Novo NN 112/2004 • Mikroorganizmi koje koristimo u procesu salamurenja mesa (starter kulture).
Poslovi NN 112/2004 • Uzimanje brisa s radnih površina, posuda, alata, kontrola higijene radnog prostora.
Poticaji NN 112/2004 • Nastava se realizira u klasičnoj učionici metodom grupnog rada i individualnog pristupa svakom učeniku.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 33/02, Broj 74/98, Broj 69/96, Broj 34/97, Broj 93/04, Broj 59/96


LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA Pregled