PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 20/1992 • Za smještaj uvjetno higijenski ispravnih proizvoda mora postojati posebna prostorija s rashladnom i drugom odgovarajućom opremom.
NN 20/1992 • Izgradnja i uređenje prostorije za skupljanje nejestivih proizvoda i konfiskata mora biti u skladu sa člankom 111. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Objekt za obradu, preradu i uskladištenje meda i drugih jestivih proizvoda koji za osnovu imaju med mora imati, prema načinu rada i vrsti proizvodnje, po tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremljene ove prostorije:
NN 20/1992 • Uređenje prostorija iz stavka I. ovog članka i oprema koja se upotrebljava pri obradi, preradi i uskladištenju meda, moraju biti u skladu sa člancima 5. do 27. i člancima 29. do 36. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Objekt za obradu, doradu, preradu i uskladištenje crijeva papkara i kopitara, ovisno o načinu rada i vrsti proizvodnje, mora imati po tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremljene ove prostorije;
NN 20/1992 • 4. za uskladištenje gotovih proizvoda (prema vrstama procesa proizvodnje);
NN 20/1992 • Uređenje prostorija iz stavka 1. ovog članka i oprema koja se upotrebljava pri obradi, doradi, preradi i uskladištenju crijeva, moraju biti u skladu sa člancima 5. do 27, člancima 29. do 36. i člancima 93, 95, 111,116. i 130. ovog pravilnika.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 20/1992 • Objekt za izradu ovitaka za kobasice i drugih vrsta mesnih proizvoda od sirovina životinjskog podrijetla, ovi sno o načinu rada i vrsti proizvodnje, mora imati po tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremljene ove prostorije:
NN 20/1992 • 11. za čišćenje i dezinfekciju prijevoznih sredstava Uređenje i opremljenost prostorija iz stavka 1. ovog članka mora biti u skladu sa člancima od 5. do 27 člancima 29. do 36. i člancima 11 I. 116. i 130. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Objekt za preradu sirišta i proizvodnju sirila, ovisno o načinu rada i vrsti prizvodnje, mora imati po tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremljene ove prostorije:
NN 20/1992 • Objekt za hlađenje, zamrzavanje i uskladištenje proizvoda životinjskog podrijetla, ovisno o načinu rada i vrsti proizvodnje, mora imati po tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremljene ove prostorije:
NN 20/1992 • Zamrznuti pakirani i nepakirani proizvodi moraju se skladištiti odvojeno.
NN 20/1992 • Uređenje i oprema u prostorijama iz članka 174. ovog pravilnika moraju biti u skladu sa člancima 5. do 24. člancima 28. do 36, člankom 96, člancima 100. do 103. i člancima 111, 116. 119. i 130. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Obrtnički objekti iz članka 3. stavka 1. točke 2. ovog pravilnika razvrstavaju se na objekte:
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 2/07, Broj 107/07,
Broj 105/04, Broj 79/93,
Broj 30/08, Broj 72/07
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE