PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-svjeze-voce-i-povrce-fnmc NN 20/1992

• Za smještaj uvjetno higijenski ispravnih proizvoda mora postojati posebna prostorija s rashladnom i drugom odgovarajućom opremom.


Stranica 1992-04-20-466 NN 20/1992

• Izgradnja i uređenje prostorije za skupljanje nejestivih proizvoda i konfiskata mora biti u skladu sa člankom 111. ovog pravilnika.


Internet NN 20/1992

• Objekt za obradu, preradu i uskladištenje meda i drugih jestivih proizvoda koji za osnovu imaju med mora imati, prema načinu rada i vrsti proizvodnje, po tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremljene ove prostorije:


Internet stranice NN 20/1992

• Uređenje prostorija iz stavka I. ovog članka i oprema koja se upotrebljava pri obradi, preradi i uskladištenju meda, moraju biti u skladu sa člancima 5. do 27. i člancima 29. do 36. ovog pravilnika.


Internet stranice NN 20/1992
• Objekt za obradu, doradu, preradu i uskladištenje crijeva papkara i kopitara, ovisno o načinu rada i vrsti proizvodnje, mora imati po tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremljene ove prostorije;

Internet stranice NN 20/1992
• 4. za uskladištenje gotovih proizvoda (prema vrstama procesa proizvodnje);

Internet stranice NN 20/1992 • Uređenje prostorija iz stavka 1. ovog članka i oprema koja se upotrebljava pri obradi, doradi, preradi i uskladištenju crijeva, moraju biti u skladu sa člancima 5. do 27, člancima 29. do 36. i člancima 93, 95, 111,116. i 130. ovog pravilnika.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 20/1992 • Objekt za izradu ovitaka za kobasice i drugih vrsta mesnih proizvoda od sirovina životinjskog podrijetla, ovi sno o načinu rada i vrsti proizvodnje, mora imati po tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremljene ove prostorije:
Poslovne stranice NN 20/1992 • 11. za čišćenje i dezinfekciju prijevoznih sredstava Uređenje i opremljenost prostorija iz stavka 1. ovog članka mora biti u skladu sa člancima od 5. do 27 člancima 29. do 36. i člancima 11 I. 116. i 130. ovog pravilnika.
Pregledi NN 20/1992 • Objekt za preradu sirišta i proizvodnju sirila, ovisno o načinu rada i vrsti prizvodnje, mora imati po tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremljene ove prostorije:
Glasnik NN 20/1992 • Objekt za hlađenje, zamrzavanje i uskladištenje proizvoda životinjskog podrijetla, ovisno o načinu rada i vrsti proizvodnje, mora imati po tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremljene ove prostorije:
Propis NN 20/1992 • Zamrznuti pakirani i nepakirani proizvodi moraju se skladištiti odvojeno.
Propis NN 20/1992 • Uređenje i oprema u prostorijama iz članka 174. ovog pravilnika moraju biti u skladu sa člancima 5. do 24. člancima 28. do 36, člankom 96, člancima 100. do 103. i člancima 111, 116. 119. i 130. ovog pravilnika.
Propis NN 20/1992 • Obrtnički objekti iz članka 3. stavka 1. točke 2. ovog pravilnika razvrstavaju se na objekte:
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 2/07, Broj 107/07, Broj 105/04, Broj 79/93, Broj 30/08, Broj 72/07


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled