PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-u-prostorijama-za-soljenje-mwpe NN 20/1992

• Objekt mora imati prostoriju za uskladištenje surutke u kojoj su postavljeni oprema za hlađetnje surutke, bazen ili spremnik za surutku i crpke za surutku.


Stranica 1992-04-20-466 NN 20/1992

• Objekt za proizvodnju topljenog sira mora biti odvojen od ostalog dijela mljekare i mora imati po tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremljene prostorije:


Internet NN 20/1992

• Prostorija za čišćenje i pripremu sirovine mora imati radne stolove, bazene, vagu i opremu za transport sirovine do uređaja za usitnjavanje.


Internet stranice NN 20/1992

• U prostoriji za topljenje sira mora biti postavljen uređaj za topljenje izrađen od nerđajućeg čelika i opremljen živinim termometrom i termografom.


Internet stranice NN 20/1992
• Objekt za proizvodnju topljenog sira mora imati prostorije za hlađenje i uskladištenje topljenog sira pri temperaturi od 0 oC do +2 oC.

Internet stranice NN 20/1992
• Objekt za proizvodnju sladoleda (mliječnoga, voćnoga, krema sladoleda itd.) mora imati prema tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremljene prostorije:

Internet stranice NN 20/1992 • Otprema u prostoriji za toplinsku pripremu sladoledne mase i u prostoriji za zrenje sladoledne mase mora udovoljavati uvjetima propisanim u člancima 19, 23, 27. i 29. ovoga pravilnika.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 20/1992 • Oprema u prostoriji za zamrzavanje i pakiranje sladoleda mora udovoljavati uvjetima iz članka 19. ovog pravilnika.
Poslovne stranice NN 20/1992 • Za uskladištenje tekućih i krutih sastojaka sladoleda objekt mora imati prostorije:
Pregledi NN 20/1992 • 1. za uskladištenje krutih sastojaka sladoleda (šećer, mlijeko u prahu, stabilizatori, emulgatori, čokolada, arome, paste i sl.);
Glasnik NN 20/1992 • Sve prostorije za hlađenje mlijeka i mliječnih proizvoda moraju, po veličini, odgovarati kapacitenma namjene, a izgradnja i uređenje tih prostorija mora udovoljavati uvjetima iz članka 96. i članka 101. do 103. ovog pravilnika.
Propis NN 20/1992 • Gotovi proizvodi skladište se u prostorije koje su funkcionalno povezane s drugim proizvodnim prostorijama i s mjestom za otpremu gotovih proizvoda. Uređenje prostorija za uskladištenje mora odgovarati namjeni odnosno vrsti proizvoda koji se skladište, u skladu s uvjetima propisanim u članku 144. stavku 8. ovog pravilnika.
Propis NN 20/1992 • Aditivi kemijske prirode (boje, aromatične tvari, stabilizatori i sl.) moraju se uskladištiti u posebnu prostoriju. Uređenje te prostorije i uvjeti rada u njoj moraju biti u skladu sa člankom 145. ovog pravilnika.
Propis NN 20/1992 • Suhi plodovi (orasi, bademi i sl.), kava, kakao i drugi dodaci moraju se uskladištiti u posebnu i suhu prostoriju zaštićenu od kukaca i glodavaca, prašine i izravne svjetlosti.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 40/92, Broj 86/95, Broj 147/05, Broj 166/98, Broj 63/97, Broj 56/05


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled