PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 20/1992 • U prostoriji za uskladištenje maslaca temperatura mora iznositi od -1 oC do + 5 oC ako se maslac skladišti na krače vrijeme, odnosno od -20 oC do -25oC ako se maslac skladišti na duže vrijeme.
NN 20/1992 • Za proizvodnju fermentiranih proizvoda (jogurt, voćni jogurt, kefir, kiselo mlijeko, kiselo vrhnje i dr.), osim prostorija iz članka 155. ovog pravilnika, mljekara mora imati po tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremljene prostorije :
NN 20/1992 • U prostoriji za pasterizaciju i homogenizaciju moraju biti postavljeni pasterizator s hladnjakom, spremnici, homogenizator i duplikatori za proizvodnju fermentiranih proizvoda.
NN 20/1992 • Za punjenje fermentiranih proizvoda mora biti osiguran automatski uređaj.
NN 20/1992 • Za proizvodnju starter-kultura mogu se upotrebljavati posebni uređaji, izrađeni od nerđajućeg ćelika i opskrbljeni kontrolnim termometrima, ili posude od nerđajućeg materijala smještene u termostatu.
NN 20/1992 • Temperatura prostorije za uskladištenje fermentiranih proizvoda mora biti od 0 oC do +8 oC.
NN 20/1992 • Za proizvodnju aseptičkog jogurta mljekara mora imati uređaj zatvorenog sustava koji omogućava održvanje sterilnih uvjeta u proizvodnji.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 20/1992 • Ako se proizvodi i kondenzirano i evaporirano mlijeko, mljekara mora imati prema tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremljene prostorije;
NN 20/1992 • 1. za kondenziranje, evaporizaciju i punjenje proizvoda i proizvodnju šećernog sirupa;
NN 20/1992 • Uređenje prostorija iz stavka 2. ovog članka mora biti i u skladu sa člancima 139, 143, 14, 148. i 157. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • 1. za toplinsku obradu i pripremu mlijeka, vrhnja i surutke;
NN 20/1992 • Prostorija za toplinsku obradu i pripremu mlijeka, vrhnja i surutke mora udovoljavati uvjetima propisanim u članku 157. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • U prostoriji za soljenje sira bazeni moraju biti izrađeni od nerđajućeg materijala i označeni u skladu s uvjetima iz članka 24. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Visina temperature i relativna vlažnost zraka u prostoriji za zrenje sira i prostoriji za uskladištenje, pakiranje i otpremu proizvoda moraju biti u skladu s tehnološkim postupkom za proizvodnju pojedinih vrsta sira.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 112/04, Broj 61/09,
Broj 1/05, Broj 154/08,
Broj 141/04, Broj 63/02
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE