PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-cjevovodi-za-mlijeko-namijenjeno-shwp NN 20/1992

• Sabirni bazeni i spremnici moraju biti izrađeni o nerđajućeg ćelika i postavljeni tako da se spriječi svaka mogućnost kontaminacije mlijeka.


Stranica 1992-04-20-466 NN 20/1992

• Uređaj za automatsko pranje posuda mora imati sustav hladne vode i sustav tople vode temperature najmanje 83oC, ugrađeni kružni termometar, vlastiti odvod pare i odvod otpadnih voda u kanalizaciju, pokriveni otvor za pristupačnu kontrolu funkcioniranja, pranja i sanitacije te sustav za sušenje posuda s odgovarajučim filterima.


Internet NN 20/1992

• Prostorije za toplinsku obradu mlijeka (pasterizaciju i sterilizaciju) trebaju biti građevinski odvojene medusobno i od ostalih proizvodnih prostorija, ali funkcionalno povezane, prema tehnološkom redoslijedu, s prostorijom za primanje mlijeka i prostorijom za uskladištenje toplinski obrađenog mlijeka.


Internet stranice NN 20/1992

• U prostoriji za toplinsku obradu mlijeka moraju se nalaziti uređaji za čišćenje mlijeka prije toplinske obrade, uređaji za toplinsku obradu mlijeka, uređaji za hlađenje mlijeka te spremnik za uskladištenje ohlađenoga toplinski obrađenog mlijeka i vrhnja.


Internet stranice NN 20/1992
• Pasterizatorom se mora osigurati potrebna temperatura i određeno vriieme toplinske obrade za nisku, srednjevisoku ili visoku pasterizaciju. Sterilizatorom se mora osigurati potrebna temperatura i vrijeme sterilizacije.

Internet stranice NN 20/1992
• Mljekara mora raspolagati dovoljnom količinom hladne vode za hlađenje mlijeka nakon toplinske obrade na temperaturi do + 5 oC.

Internet stranice NN 20/1992 • Spremnici za skladištenje mlijeka moraju biti izrađeni od nerđajućeg ćelika i opremljeni uređajem za miješanje mlijeka i mjerenje količine mlijeka i termometrom.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 20/1992 • Ako se za uskladištenje mlijeka koriste prostorije s rashladnim uređajima, temperatura zraka mora se održavati do + 8 oC.
Poslovne stranice NN 20/1992 • Prostorija za punjenje i pakiranje mlijeka mora biti opremljena uređajem za automatsko punjenje i zatvaranje. Pokraj te prostorije mora se nalaziti prostorija za pranje povratne ambalaže.
Pregledi NN 20/1992 • U prostoriji za uskladištenje pasteriziranog mlijeka i vrhnja temperatura mora biti od 0 oC do +8 oC.
Glasnik NN 20/1992 • Za proizvodnju maslaca i/ili vrhnja, osim prostorija iz članka 155. ovog pravilnika, mljekara mora imati po tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezano i tehnički opremljene prostorije:
Propis NN 20/1992 • Dobivanje i pasterizacija vrhnja obavlja se u prostoriji koja udovoljava uvjetima iz članka 157. ovog pravilnika.
Propis NN 20/1992 • 3. uređaj za proizvodnju starter-kultura, ako ne postoji odjel za izradu starter-kultura:
Propis NN 20/1992 • G. termometri za kontrolu temperature vrhnja i temperature prostorije;
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 12/00, Broj 24/05, Broj 40/00, Broj 126/09, Broj 203/03, Broj 47/92


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled