PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-ucenici-moraju-svladati-sigurno-xvuc NN 112/2004

• Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji


Stranica 2004-08-112-2163 NN 112/2004

• Naučiti kako pripremiti osnovne i ostale sirovine te uočiti korist tih pripremnih postupaka. Samostalno pripremati brašno, vodu, sol, kvasac i ostale sirovine.


Internet NN 112/2004

• Samostalno rukovati sporohodnom mijesilicom te provoditi zrenje tijesta u masi. Organizacija radnog procesa:


Internet stranice NN 112/2004

• Tjedni (ukupni) fond sati: 16 sati tjedno / 630 sati godišnje


Internet stranice NN 112/2004
• Učenici će usvojiti tehnologiju izrade različitih vrsta kruha i peciva te održavanje propisanih klimatskih i higijenskih uvjeta rada

Internet stranice NN 112/2004
• Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji

Internet stranice NN 112/2004 • Naučiti metode dijeljenja tijesta te samostalno provoditi dijeljenje ručno i strojno. Usvojiti metodu okrugljenja tijesta ručno i strojno
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • Usvojiti postupak paljenja peći te pravilnog određivanja režima pečenja ovisno o opremljenosti pekare te vrste peći.Zamjes tijesta
Poslovne stranice NN 112/2004 • Tjedni (ukupni) fond sati: 20 sati tjedno / 640 sati godišnje
Pregledi NN 112/2004 • osposobiti učenike za samostalno obavljanje poslova u obrtničkoj i industrijskoj proizvodnji pekarskih proizvoda.
Glasnik NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
Novo NN 112/2004 • Čuvanje i transport gotovog proizvodaUčenici će usvojiti tehnologiju izrade specijalnih vrsta kruha i peciva te rukovanje raspoloživim strojevima.
Poslovi NN 112/2004 • Učenici će naučiti metode izrade ostalih pekarskih proizvoda.
Poticaji NN 112/2004 • Učenici će naučiti na koji se način čuvaju pekarski proizvodi i kako se pakiraju radi lakšeg prijevoza do potrošača.Izrada:
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 91/96, Broj 96/99, Broj 60/92, Broj 76/99, Broj 86/98, Broj 31/06


LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA Pregled