PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Naučiti kako pripremiti osnovne i ostale sirovine te uočiti korist tih pripremnih postupaka. Samostalno pripremati brašno, vodu, sol, kvasac i ostale sirovine.
NN 112/2004 • Samostalno rukovati sporohodnom mijesilicom te provoditi zrenje tijesta u masi. Organizacija radnog procesa:
NN 112/2004 • Tjedni (ukupni) fond sati: 16 sati tjedno / 630 sati godišnje
NN 112/2004 • Učenici će usvojiti tehnologiju izrade različitih vrsta kruha i peciva te održavanje propisanih klimatskih i higijenskih uvjeta rada
NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Naučiti metode dijeljenja tijesta te samostalno provoditi dijeljenje ručno i strojno. Usvojiti metodu okrugljenja tijesta ručno i strojno
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Usvojiti postupak paljenja peći te pravilnog određivanja režima pečenja ovisno o opremljenosti pekare te vrste peći.Zamjes tijesta
NN 112/2004 • Tjedni (ukupni) fond sati: 20 sati tjedno / 640 sati godišnje
NN 112/2004 • osposobiti učenike za samostalno obavljanje poslova u obrtničkoj i industrijskoj proizvodnji pekarskih proizvoda.
NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Čuvanje i transport gotovog proizvodaUčenici će usvojiti tehnologiju izrade specijalnih vrsta kruha i peciva te rukovanje raspoloživim strojevima.
NN 112/2004 • Učenici će naučiti metode izrade ostalih pekarskih proizvoda.
NN 112/2004 • Učenici će naučiti na koji se način čuvaju pekarski proizvodi i kako se pakiraju radi lakšeg prijevoza do potrošača.Izrada:
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 91/96, Broj 96/99,
Broj 60/92, Broj 76/99,
Broj 86/98, Broj 31/06
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA