PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-uocavati-razlicite-situacije-llyk NN 112/2004

• - osposobiti se za samostalniji rad na raznim termičkim uređajima i strojevima,


Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• - steći potrebnu vještinu i znanje kod gotovljenja jela vegetarijanske kuhinje,


Internet NN 112/2004

• Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji


Internet stranice NN 112/2004

• - poznavati pravilno odabiranje umaka prema vrsti mesa i jela, te prema potrebama suvremene gastronomije i zdrave prehrane


Internet stranice NN 112/2004
• - osposobiti se za pripremanje, sastavljanje, gotovljenje i uporaba osnovnog i izvedenih umaka s maslacem, hladnih izvedenih umaka, želiranih umaka i hladetine

Internet stranice NN 112/2004
• - sastavljeni (izvedeni) hladni umaci od majoneze, octenog i drugi umaci

Internet stranice NN 112/2004 • - steći potrebito znanje, za vještinu, estetiku, ljepotu i smisao za ukrašavanje i slaganje hladnih predjela
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • - salate od riba, rakova, školjki i glavonožaca (začinjene umacima od majoneze i octenim umacima)
Poslovne stranice NN 112/2004 • -osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje i posluživanje krepkih juha i priloga za te juhe
Pregledi NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje i posluživanje sluzavih, ragu, krem, kašastih i narodnih juha od raznih vrsta živežnih namirnica
Glasnik NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje toplih predjela od jaja, povrća i gljiva, tjestenina, riže, raznih mesa, riba, rakova, školjki i glavonožaca
Novo NN 112/2004 • - naučiti i usvojiti temeljne značajke jela od riba, rakova, školjki i glavonožaca te njihovo mjesto i uloga u kuharstvu, obroku i općenito u ljudskoj prehrani
Poslovi NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje i posluživanje jela od rakova, školjki i glavonožaca gotovljeni (kuhanjem, pečenjem, pohanjem, prženjem i zapečenjem)
Poticaji NN 112/2004 • - znati pravilno odabrati odgovarajući prilog (garnituru) i umak uz jela od riba, rakova, školjki i glavonožaca
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 119/02, Broj 102/95, Broj 4/91, Broj 119/09, Broj 144/06, Broj 2/95


LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO Pregled