PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • - osposobiti se za samostalniji rad na raznim termičkim uređajima i strojevima,
NN 112/2004 • - steći potrebnu vještinu i znanje kod gotovljenja jela vegetarijanske kuhinje,
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • - poznavati pravilno odabiranje umaka prema vrsti mesa i jela, te prema potrebama suvremene gastronomije i zdrave prehrane
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, sastavljanje, gotovljenje i uporaba osnovnog i izvedenih umaka s maslacem, hladnih izvedenih umaka, želiranih umaka i hladetine
NN 112/2004 • - sastavljeni (izvedeni) hladni umaci od majoneze, octenog i drugi umaci
NN 112/2004 • - steći potrebito znanje, za vještinu, estetiku, ljepotu i smisao za ukrašavanje i slaganje hladnih predjela
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • - salate od riba, rakova, školjki i glavonožaca (začinjene umacima od majoneze i octenim umacima)
NN 112/2004 • -osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje i posluživanje krepkih juha i priloga za te juhe
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje i posluživanje sluzavih, ragu, krem, kašastih i narodnih juha od raznih vrsta živežnih namirnica
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje toplih predjela od jaja, povrća i gljiva, tjestenina, riže, raznih mesa, riba, rakova, školjki i glavonožaca
NN 112/2004 • - naučiti i usvojiti temeljne značajke jela od riba, rakova, školjki i glavonožaca te njihovo mjesto i uloga u kuharstvu, obroku i općenito u ljudskoj prehrani
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje i posluživanje jela od rakova, školjki i glavonožaca gotovljeni (kuhanjem, pečenjem, pohanjem, prženjem i zapečenjem)
NN 112/2004 • - znati pravilno odabrati odgovarajući prilog (garnituru) i umak uz jela od riba, rakova, školjki i glavonožaca
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 119/02, Broj 102/95,
Broj 4/91, Broj 119/09,
Broj 144/06, Broj 2/95
LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO