PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • - pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje hladnih predjela od raznih salata, jaja, povrća i sendviča
NN 112/2004 • - pripremanje, gotovljenje, prezentiranje i posluživanje običnih bistrih juha
NN 112/2004 • - pripremanje, gotovljenje, izlaganje i posluživanje jednostavnih priloga za bistre juhe
NN 112/2004 • - pripremanje, gotovljenje, izlaganje i posluživanje jednostavnijih gustih juha od raznih vrsta povrća, žitarica i brašna
NN 112/2004 • tehnološkom procesu i vrstama živežnih namirnica od kojih se gotove
NN 112/2004 • - naučiti pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje toplih predjela od jaja, povrća, tjestenina, riže, riba, rakova, školjki i glavonožaca
NN 112/2004 • - naučiti i prihvatiti temeljne značajke, mjesto i ulogu priloga i variva u kuharstvu, te pravilan izbor namirnica i tehnološkog postupka za gotovljenje jela
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje jednostavnijih variva
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje salata od sirovog i kuhanog povrća
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje raznih jednostavnih slatkih jela od voća, industrijskih i jednostavnijih domaćih tijesta
NN 112/2004 • - razvijati kod učenika smisao za ekonomično i racionalno korištenje svim vrsta živežnih namirnica i ostalih potrebnim materijala,
NN 112/2004 • - racionalno gospodarenje i iskorištavanje radnog i slobodnog vremena,
NN 112/2004 • - privikavati se na kolektivni rad i uvažavati odgovornost u tom radu,
NN 112/2004 • - prepoznavanje i pravilno odabiranje živežnih namirnica za razna jela i umake,
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 152/08, Broj 28/05,
Broj 34/08, Broj 30/09,
Broj 46/01, Broj 112/08
LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO