PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-znacajke-vaznijih-svjetskih-vvyy NN 112/2004

• - naučiti rukovati, čistiti i održavati termičke uređaje i strojeve u kuhinji


Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• - glavne i sporedne kuhinjske prostorije (građevinsko-arhitektonski, funkcionalni, radni i sanitarno-higijenski uvjeti)


Internet NN 112/2004

• - prepoznavati, održavati i upotrebljavati kuhinjski i namještaj, posuđe i svekoliki alat


Internet stranice NN 112/2004

• - naučiti kako ugostiteljska kuhinja djeluje, organizira i pruža svoje usluge u ugostiteljskim objektima ili u njihovim odjelima pod različitim nazivima


Internet stranice NN 112/2004
• - usporediti sastave, vrijeme i načine pružanja dnevnih obroka te ih prilagoditi današnjim prilikama i potrebama

Internet stranice NN 112/2004
• - organizacija radnoga procesa u ugostiteljskoj kuhinji (kroz sve faze)

Internet stranice NN 112/2004 • - naučiti, analizirati i shvatiti što je glavni i krajnji cilj svakom tehnološkom postupku gotovljenja živežnih namirnica
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • - prepoznati i shvatiti značajke, vrste, podjelu, ulogu i uporabu namirnica biljnog i životinjskog podrijetla
Poslovne stranice NN 112/2004 • - prepoznati vrste mesa, nabrojiti njihove dijelove i objasniti primjenu u kuharstvu
Pregledi NN 112/2004 • - prepoznati ribe, rakove, školjke i glavonošce, njihovu podjelu i uporabu u kuharstvu
Glasnik NN 112/2004 • - podjela, vrste i uporaba mesa od riba, rakova, školjki i glavonožaca u kuharstvu
Novo NN 112/2004 • - shvatiti da osnove jela nisu samostalna jela, već kuharske prerađevine koje se jelima dodaju da bi ona bila bolja i kvalitetnija
Poslovi NN 112/2004 • - pripremanje, gotovljenje, čuvanje i uporaba (ekstrakta, marinada, smjesa, nadjeva, sredstava za zgušnjavanje, mješavina s maslacem, temeljaca i umaka)
Poticaji NN 112/2004 • - osposobiti i uvježbati se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje i posluživanje raznih vrsta napitaka i jednostavnih jela za zajutrak
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 46/94, Broj 16/90, Broj 45/05, Broj 109/93, Broj 50/91, Broj 112/04


LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO Pregled