PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-usvojiti-osnovna-znanja-o-hxly NN 112/2004

• Upoznati i naučiti pojmove o mikrobiologiji žitarica i mlinskih proizvoda.- Pojam tvari, agregatna stanja


Stranica 2004-08-112-2163 NN 112/2004

• Svaki učenik dužan je posjedovati važeću sanitarnu knjižicu te redovito dolaziti na nastavu. Za potrebe nastave treba donijeti određeni pribor i udžbenik (ako postoji), a za praktičan rad donositi radnu odjeću i obuću.


Internet NN 112/2004

• Tjedni (ukupni) fond sati: 2 sata tjedno / 70 sati godišnje


Internet stranice NN 112/2004

• da učenik upozna ulogu brašna kao osnovne sirovine te pomoćne sirovine i dodatke u pekarstvu, te procese koji utječu na svojstva brašna i drugih sirovina pri skladištenju.


Internet stranice NN 112/2004
• Upoznati učenike s izvodima iz Pravilnika o kakvoći žita i proizvoda od žita.

Internet stranice NN 112/2004
• Učenici će upoznati osnovne strojeve i uređaje u proizvodnji mlinskih proizvoda.

Internet stranice NN 112/2004 • Upoznati učenike sa svojstvima i važnošću osnovnih pekarskih tvoriva /sirovina/, u prvom redu brašna i to pšeničnog, ali i drugim vrstama.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • Učenici će uočiti važnost brašna u našoj prehrani, ovisno o kemijskom sastavu i vrsti brašna.
Poslovne stranice NN 112/2004 • Učenici će upoznati svojstva vode koja se koristi kao sirovina u pekarstvu.
Pregledi NN 112/2004 • Učenici će naučiti kojim sredstvima rahlimo tijesto, a u prvom redu upoznat će svojstva kvasca, njegovu morfologiju i fiziologiju.
Glasnik NN 112/2004 • Učenici će upoznati primjenu aditiva te koja im je općenito primjena.
Novo NN 112/2004 • Učenici će naučiti koje se još sirovine koriste u pekarstvu kao nadjev ili dodatak da povećaju prehrambenu vrijednost gotova proizvoda.
Poslovi NN 112/2004 • 5. Postojeći standardi za stavljanje u promet brašna i krupice
Poticaji NN 112/2004 • - organske tvari (ugljikohidrati, masti, bjelančevine, vitamini i enzimi)
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 156/08, Broj 13/02, Broj 69/98, Broj 80/08, Broj 17/03, Broj 26/03


LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA Pregled