PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-v-bukovac-c-medovic-wxdx NN 112/2004

• Nastavna cjelina - Očekivani rezultati (znanja, vještina i umijeća) Nastavni sadržaji


Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• - Uputiti na različite metode i tehnike istraživanja, te na njihove prednosti i nedostatke


Internet NN 112/2004

• - Razgovarati i objasniti ulogu i povezanost elemenata spleta: proizvod, cijena, promocija, distribucija


Internet stranice NN 112/2004

• - Okruženje tvrtke ili obrta u marketinškom smislu (dobavljači, kupci, konkurencija, javnost)


Internet stranice NN 112/2004
• - Korelacije trendova, mišljenje stručnjaka, analiza ukrižanog utjecaja

Internet stranice NN 112/2004
• - Faze razvoja usluge u turizmu (uvođenje, rast, zrelost, faza opadanja,

Internet stranice NN 112/2004 • - Marketing miks u odnosu na ciljno tržište (usluga u turizmu, cijena smještaja, mjesto – turistička odrednica, promidžba)
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • - Informacije, informacijski sustavi, umreženost i uloga menadžera
Poslovne stranice NN 112/2004 • Stjecanje osnovnih znanja, vještina i navika koje će omogućiti samostalno obavljanje poslova u ugostiteljskoj djelatnosti, vezanih uz posluživanje pića – posebno uz vino i vinarstvo.
Pregledi NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
Glasnik NN 112/2004 • Prepoznati zdravstvenu, religijsku i kulturološku ulogu vina.
Novo NN 112/2004 • Primijeniti znanja o sommelijerstva u kulturološkoj komponenti Vino - pojam.
Poslovi NN 112/2004 • Izreći regije, podregije, vinogorja i zone hrvatskog podneblja.
Poticaji NN 112/2004 • 4. Osnovni postupci proizvodnje vinaNavesti postupke proizvodnje bijeloga, crnoga i pjenušavog vina.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 136/03, Broj 73/92, Broj 59/04, Broj 30/07, Broj 7/00, Broj 59/92


LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO Pregled