PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 20/1992 • Polutrajne konzerve izrađuju se u posebnim prostorijama odvojenim od ostalih proizvodnih prostorija.
NN 20/1992 • Za pranje praznih limenki koristi se protočni uređaj ili uređaj koji radi pomoću zračnog tlaka i vakuuma.
NN 20/1992 • Protoćni uređaj za pranje vodom temperature najmanje 83oC mora imati· kontrolni termometar postavljen na vidljivom mjestu, vlastiti odvod otpadnih voda vezan neposredno za kanalizaciju, mogućnost kontrole funkcioniranja i pranja te odvod pare.
NN 20/1992 • Prazne se limenke mogu čistiti i uređajem koji radi pomoću zračnog tlaka i vakuuma. Za kontrolu funkcioniranja tog uređaja moraju biti postavljeni mjerni instrumenti za registriranje zračnog tlaka i vakuuma. Zrak koji se pod tlakom koristi za mehaničko čišćenje limenki mora prethodno prolaziti kroz odgovarajuće filtere.
NN 20/1992 • Za proizvodnju trajnih konzervi i gotovih jela moraju postojati posebne i odvojene prostorije za prethodnu obradu sirovina, punjenje i zatvaranje
NN 20/1992 • Prostorije za obradu i sortiranje svježeg povrća mora ju biti potpuno odvojene od prostorija u kojima se obrađuje ili prerađuje meso.
NN 20/1992 • Prostorije za bilo koju vrstu toplinske obrade i dimljenje moraju biti građevinski izdvojene od ostalih proizvodnih prostorija i moraju imati ventilacijski sustav.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 20/1992 • Obavljena toplinska obrada polutrajnih i trajnih konzervi kontrolira se primjenom termoreaktivnog papira ili drugim sličnim postupkom.
NN 20/1992 • Konzerve se, nakon toplinske obrade u tijeku transporta i hlađenja ne smiju dirati rukama.
NN 20/1992 • Uređaji za pasterizaciju i sterilizaciju moraju biti posredno vezani za kanalizaciju.
NN 20/1992 • Trajne kobasice se moraju dimiti odvojeno od drugih vrsta kobasica.
NN 20/1992 • Prostorije za proizvodnju masti moraju imati potrebne uređaje i opremu, u skladu sa člankom 105. do 108. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Topljenje masnog tkiva obavlja se u posebnoj prostoriji pomoću odgovarajućih uređaja. Ta prostorija mora imati efikasan sustav izmjene zraka i odvoda pare.
NN 20/1992 • Za prihvat masti upotrebljavaju se bazeni odgovarajućeg kapaciteta koji su izrađeni od nerđajućeg materijala.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 80/00, Broj 30/00,
Broj 86/00, Broj 133/08,
Broj 44/00, Broj 45/92
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE