PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-mast-se-hladi-pomocu-ndtb NN 20/1992

• U objektu u kojem se proizvode polutrajne konzerve i trajne konzerve mora se osigurati prostorija za termostatiranje (inkubiranje) konzervi. Dimenzije te prostorije moraju biti takve da mogu primiti najmanje 1% toplinski obrađenih konzervi proizvedenih za 10 dana.


Stranica 1992-04-20-466 NN 20/1992

• Na vanjskom zidu prostorije mora biti postavljen termograf za pračenje temperature u tijeku inkubacijskog testa.


Internet NN 20/1992

• Postolja sa perforiranim policama, na koja se stavljaju uzorci proizvodnih partija konzervi, moraju biti od nerđajućeg materijala.


Internet stranice NN 20/1992

• Vrata prostorije moraju se zaključavati, a ključ se mora nalaziti kod veterinarskog inspektora.


Internet stranice NN 20/1992
• U prostorijama za skladištenje i otpremu gotovih proizvoda moraju se osigurati izdvojeni prostori za hlađenje, etiketiranje, pakiranje i uskladištenje pakiranih proizvoda.

Internet stranice NN 20/1992
• Polutrajne konzerve i trajne konzerve, nepakirane ili pakirane u odgovarajuću ambalažu, slažu se na podmetače prema vrsti proizvoda i datumu proizvodnje.

Internet stranice NN 20/1992 • Polutrajne kobasice i suhomesnati proizvodi skladište se na okvire metalne konstrukcije prema vrsti proizvoda i datumu proizvodnje. Ti se proizvodi mogu uskladištiti i prethodno pakirani u plastičnu ambalažu (vakuumiranu ili nevakuumiranu), a zatim u kartonsku ambalažu koja je složena na podmetače ili palete prema vrsti proizvoda i datumu proizvodnje.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 20/1992 • Mast se skladišti pakirana u veće ili manje ambalažne jedinice, koje su složene na podmetače prema datumu proizvodnje.
Poslovne stranice NN 20/1992 • Na izdvojenom prostoru na kojem se etiketiraju i pakiraju gotovi proizvodi mora biti postavljena oprema za pranje ruku.
Pregledi NN 20/1992 • U prostorijama za uskladištenje i otpremu gotovih proizvoda mora se osigurati odgovarajuća temperatura i ventilacija zraka, a na zidovima mora biti postavljen dovoljan broj živinih termometara.
Glasnik NN 20/1992 • Pakirane i jasno označene smjese pripremljenih začina i aditiva skladište se na police s metalnim okvirima od nerđajućeg materijala, odvojeno za svaku vrstu proizvoda.
Propis NN 20/1992 • Natrijev nitrit i natrijev nitrat skladište se u zatvorene posude od nerđajućeg materijala koje se drže pod ključem i kontrolom veterinarske inspekcije. U prostoriji za začine i aditive, ovisno o broju zaposlenog osoblja, mora biti postavljen odgovarajući broj opreme za pranje ruku.
Propis NN 20/1992 • Prostorije za sanitaciju opreme, za nejestive proizvode i konfiskat, za veterinarsku inspekciju, za garderobe i sanitarne prostorije te prostorije za čišćenje i dezinfekciju prijevoznih sredstava po uređenju i opremljenosti, moraju udovoljavati uvjetima propisanim u člancima 33. do 35. i člancima 111. i 116. ovog pravilnika.
Propis NN 20/1992 • U objektu u kojem se prerađuju sirovine i proizvodi životinjskog podrijetla koji su namijenjeni ishrani Ijudi moraju se osigurati prostorije za laboratorij, i to
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 58/95, Broj 62/08, Broj 34/02, Broj 39/98, Broj 43/96, Broj 15/04


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled