PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-u-prostorijama-iz-stavka-wnnm NN 20/1992

• lznimno od odredbe stavka 1. ovog članka, objekt u kojem se prerađuju sirovine i proizvodi životinjskog podrijetIa namijenjeni prehrani ljudi, ovisno o vrsti i opsegu pro- izvodnje, za ispitivanje sirovina i gotovih proizvoda može se koristiti uslugama ovlaštenog laboratorija.


Stranica 1992-04-20-466 NN 20/1992

• 16. za uskladištenje začina, aditiva, ulja i materijala za pakiranje;


Internet NN 20/1992

• 17. za čišćenje, pranje i dezinfekciju prijevoznih sredstava.


Internet stranice NN 20/1992

• Objekti iz stavka 1. ovog članka moraju udovoljavati općim uvjetima za izgradnju i uređenje propisanim u člancima 5. do 27. i člancima 29. do 36. ovog pravilnika.


Internet stranice NN 20/1992
• Za primarnu obradu morske ribe može se upotrebljavati i tekuća morska voda koja se dovodi i odvodi posebno obilježenim vodovima odnosno kanalima.

Internet stranice NN 20/1992
• Morska se voda mora dovoditi s odgovarajuće dubine (gdje su struje stalne) i dovoljne udaljenosti od obale. U vodotok morske vode, odmah iza mjesta dobivanja, mora biti postavljen plinski klorinator s automatskim dozatorom. Mogu se koristiti i zdenci s morskom vodom, s istim uvjetima za kloriranje vode.

Internet stranice NN 20/1992 • Gotovi se proizvodi skladište u posebne prostorije za polutrajne konzerve, za trajne konzerve i za soljene i sušene proizvode.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 20/1992 • U prostoriji za uskladištenje materijala za pakiranje mora biti posebno izdvojen dio za smještaj jestivog ulja i začina pakiranih u veće ambalažne jedinice.
Poslovne stranice NN 20/1992 • Ulje i začini za dnevnu potrošnju moraju se pripremati u prostoriji koja udovoljava uvjetima propisanim u članku 145. ovog pravilnika.
Pregledi NN 20/1992 • Uređenje drugih prostorija iz članka 149. ovog pravilnika mora biti u skladu sa člankom 96 i člancima 101. do 103, člancima 111. i 116. i člancima 143. do 146. ovog pravilnika.
Glasnik NN 20/1992 • Objekt za rasijecanje i preradu rakova, školjki, puževa i žaba, ovisno o načinu rada i vrsti proizvodnje, mora imati po tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremljene ove prostorije:
Propis NN 20/1992 • 1. za primanje sirovine, s prihvatnim bazenima, posudama ili drugom odgovarajućom vrstom opreme;
Propis NN 20/1992 • Prostorije iz stavka 1. ovog članka. po uređenju i opremljenosti, moraju udovoljavati uvjetima propisanim u člancima 5. do 27, člancima 29. do 36, članku 96, člancima 101. do 103. i člancima 111, 116. i 130. ovog pravilnika.
Propis NN 20/1992 • Ako se u objektu izrađuju proizvodi koji se podvrgavaju daljim tehnološkim postupcima. uređenje prostorija i opreme za proizvodnju mora udovoljavati uvjetima propisanim u člancima 140, 141. i 144. ovog pravilnika.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 83/02, Broj 104/95, Broj 122/03, Broj 114/08, Broj 20/09, Broj 15/06


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled