PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-zabrana-iz-stavka-prvog-vnwi NN 36/2001

• Zabrana navedena u točki I. ove Naredbe ne primjenjuje se na pošiljke proizvoda podrijetlom od domaćih papkara (goveda, ovaca, koza i svinja) i divljih papkara podrijetlom iz Austrije, Novog Zelanda, Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Bugarske, Cipra, Češke Republike, Estonije, Makedonije, Mađarske, Latvije, Litve, Norveške, Poljske, Rumunjske, Slovačke Republike, Slovenije i Švicarske.


Stranica 2001-04-36-639 NN 36/2001

• a) hermetički zatvorene toplinski obrađene konzerve od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajne konzerve;


Internet NN 36/2001

• b) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:


Internet stranice NN 36/2001

• – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13 najmanje 8 do 10 sati, te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3 najmanje 6 do 10 sati;


Internet stranice NN 36/2001
• gdje način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;

Internet stranice NN 36/2001
• c) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70° C;

Internet stranice NN 36/2001 • d) vuna prana u alkalnoj vodenoj otopini pri pH vrijednosti 10, uz dodatak natrijeva karbonata (Na 2Co3) u količini od 1,5 do 2 g na litru, i sušena u zračnoj struji pri temperaturi 80° C;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 36/2001 • f) mlijeko i proizvodi od mlijeka gdje je sirovo mlijeko bilo pasterizirano pod nadzorom ovlaštenog veterinara na temperaturi od 71,7° C kroz 15 sec, nakon čega je bilo podvrgnuto:
Poslovne stranice NN 36/2001 • – daljnjoj termičkoj obradi, nakon koje je peroksidaza test dao negativnu reakciju; ili
Pregledi NN 36/2001 • – procesu sušenja koje uključuje zagrijavanje s jednakim učinkom toplinske obrade kao i u prethodnom stavku; ili
Glasnik NN 36/2001 • g) crijeva koja se uvoze u mliječnoj kiselini i salamuri pH vrijednosti od 6,0 i niže;
Novo NN 36/2001 • h) trofeji divljih životinja, kuhani u kipućoj vodi dovoljno vremena da su otklonjena sva tkiva osim kosti, rogova, papaka, pandži ili zubi;
Poslovi NN 36/2001 • Ova Naredba stupa na snagu danom objave u »Narodnim novinama«.
Poticaji NN 36/2001 • Na osnovi članka 26. stavka 1. Zakona o izboru članova predstavničkih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave (»Narodne novine«, broj 33/01), Državno izborno povjerenstvo Republike Hrvatske propisuje
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 10/07, Broj 59/06, Broj 117/07, Broj 39/09, Broj 31/08, Broj 94/01


LINK - INFORMACIJE ZA PODUZETNIKE, POSLOVNE INFORMACIJE, PONUDA Pregled