PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 16/2005 • 1.13.Vina, uključujući i šampanjce (osim aperitivnih vina), aromatizirana vina, aromatizirani napitci na bazi vina, vino od jabuka, krušaka i voćna vina. NDK se odnosi na proizvode uroda voća 2001. godine pa na dalje
NN 16/2005 • (1) NDK se odnosi na gotov obrok pripravljen prema uputama proizvođača
NN 16/2005 • (2) ako se ribe konzumiraju cijele tada se NDK odnosi na cijelu ribu
NN 16/2005 • 2.1. Meso goveda, ovaca, svinja, peradi i njihovi proizvodi, osim iznutrica 0,05
NN 16/2005 • 2.5.Ribe(2) i riblji proizvodi osim onih navedenih u točki 2.5.1.0,05
NN 16/2005 • 2.6.Rakovi osim glave i prsa jastoga i sličnih velikih rakova Nephropidae i Palinuridae 0,5
NN 16/2005 • 2.11.Voće i povrće osim onog navedenog u točki 2.11.1 i 2.11.2.0,05
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 16/2005 • 2.26.Dječja hrana na bazi voća, povrća i žitarica namijenjena dojenčadi i maloj djeci0,03
NN 16/2005 • 3.1.Ribe(2) i riblji proizvodi osim onih navedenih u točki 3.1.1. 0,5
NN 16/2005 • 3.7. Meso goveda, ovaca, svinja, peradi i njihovi proizvodi, osim iznutrica 0,03
NN 16/2005 • 3.10.1.Lisnato povrće, oguljeni krumpir, špinat i koncentrat rajčice 0,05
NN 16/2005 • 3.14.Dječja hrana na bazi voća, povrća i žitarica namjenjena dojenčadi i maloj djeci0,01
NN 16/2005 • 4.9.2.Iznutrice goveda, ovaca, svinja i peradi i njihovi proizvodi0,5
NN 16/2005 • 4.14.6.Proizvodi od tune, sabljarke, školjki i glavonožaca 12,0
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 29/06, Broj 100/04,
Broj 85/06, Broj 104/08,
Broj 120/09, Broj 51/98
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA