PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-1-polutrajne-kobasice-su-mytq NN 1/2007

• (2) Količina bjelančevina mesa u proizvodima mora biti minimalno 6%.


Stranica 2007-01-1-3 NN 1/2007

• – sastojci u nadjevu trebaju biti što ravnomjernije raspoređeni i međusobno čvrsto povezani;


Internet NN 1/2007

• – komadići masnog tkiva ne smiju ispadati iz nadjeva prilikom narezivanja.


Internet stranice NN 1/2007

• (1) Kranjska je proizvod od usitnjenog svinjskog i/ili goveđeg mesa, masnog i vezivnog tkiva i dodatnih sastojaka, koja se nakon punjenja u prirodne ili umjetne ovitke podvrgavaju toplinskoj obradi uz dimljenje.


Internet stranice NN 1/2007
• (3) Proizvod na presjeku ima vidljive ravnomjerno raspoređene sitnije komadiće mesa i masnog tkiva.

Internet stranice NN 1/2007
• (1) Šunkarica je proizvod od svinjskog i/ili goveđeg mesa, masnog i vezivnog tkiva i dodatnih sastojaka.

Internet stranice NN 1/2007 • (3) Proizvod na presjeku ima vidljive ravnomjerno raspoređene krupnije komadiće mesa i masnog tkiva.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 1/2007 • (2) Kobasice od mesa u komadima se proizvode i stavljaju na tržište pod nazivom: šunka u ovitku ili pod drugim nazivima sukladno članku 8. stavku 3. ovoga Pravilnika.
Poslovne stranice NN 1/2007 • (1) Šunka u ovitku je proizvod od salamurenoga svinjskog mesa u komadima, masnog i vezivnog tkiva i dodatnih sastojaka.
Pregledi NN 1/2007 • (2) Svinjsko meso u komadima za proizvodnju šunke u ovitku mora biti bez većih naslaga masnog i vezivnog tkiva. Dio mesa, masnog i vezivnog tkiva u količini koja je potrebna za povezivanje nadjeva može biti fino usitnjen.
Glasnik NN 1/2007 • Tlačenica je proizvod od svinjskog mesa, iznutrica, masnog i vezivnog tkiva i dodatnih sastojaka.
Novo NN 1/2007 • (1) Krvavica je proizvod od svinjskog mesa, masnog i vezivnog tkiva, iznutrica, krvi i dodatnih sastojaka.
Poslovi NN 1/2007 • (1) Pašteta je proizvod od različitih vrsta mesa, strojno otkoštenog mesa, masnog i vezivnog tkiva, iznutrica i dodatnih sastojaka.
Poticaji NN 1/2007 • (2) Pašteta koja se deklarira kao jetrena mora sadržavati najmanje 10% jetara.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 1/02, Broj 100/09, Broj 17/00, Broj 111/03, Broj 113/04, Broj 89/08


LINK - PONUDA ZA HRVATSKE PODUZETNIKE, SERVISNE INFORMACIJE Pregled