PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 1/2007 • (2) Količina bjelančevina mesa u proizvodu mora biti minimalno 10%.
NN 1/2007 • – ovitak mora dobro prianjati uz nadjev, a površina kobasice ne smije biti deformirana;
NN 1/2007 • – nadjev na presjeku grubo usitnjenog proizvoda treba imati izgled mozaika sastavljenog od približno ujednačenih komadića mesa crvene boje i masnog tkiva bijele boje, a nadjev na presjeku fino usitnjenog proizvoda treba biti homogen bez vidljivih dijelova tkiva;
NN 1/2007 • – sastojci nadjeva grubo usitnjenog proizvoda trebaju biti ravnomjerno raspoređeni, a da nisu međusobno čvrsto povezani;
NN 1/2007 • (1) Toplinski obrađene kobasice su proizvodi od različitih vrsta mesa, strojno otkoštenog mesa, masnog i vezivnog tkiva, iznutrica i krvi, različitog stupnja usitnjenosti i dodatnih sastojaka, koje se nakon punjenja u prirodne ili umjetne ovitke ili kalupe konzerviraju postupkom pasterizacije sa ili bez dimljenja.
NN 1/2007 • (2) Na osnovi sastava proizvoda, načina proizvodnje i stupnja usitnjenosti, toplinski obrađene kobasice se proizvode kao: obarene kobasice, polutrajne kobasice, kobasice od mesa u komadima, kuhane kobasice i ostale toplinski obrađene kobasice.
NN 1/2007 • (1) Obarene kobasice su proizvodi od različitih vrsta mesa, masnog i vezivnog tkiva, strojno otkoštenog mesa, te dodatnih sastojaka, čija je osnova nadjeva fino usitnjena.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 1/2007 • (3) Obarene kobasice se proizvode i stavljaju na tržište pod nazivima: hrenovke, pariška kobasica, ekstra kobasica ili pod drugim nazivima sukladno članku 8. stavku 3. ovoga Pravilnika.
NN 1/2007 • – trebaju biti jedre i sočne, a pod lakim pritiskom ne smiju otpuštati tekućinu;
NN 1/2007 • – površina treba biti bez oštećenja, većih nabora i deformacija.
NN 1/2007 • (2) Količina bjelančevina mesa u proizvodu mora biti minimalno 10%.
NN 1/2007 • (1) Pariška kobasica je proizvod od svinjskog i/ili goveđeg mesa, masnog i vezivnog tkiva, i dodatnih sastojaka. U nadjevu proizvoda manji dio masnog tkiva može biti prisutan u obliku kockica bijele boje. Nadjev se puni u prirodne ili umjetne ovitke
NN 1/2007 • (1) Ekstra kobasica je proizvod od svinjskog i/ili goveđeg mesa, masnog i vezivnog tkiva i dodatnih sastojaka. Nadjev se puni u prirodne ili umjetne ovitke.
NN 1/2007 • (2) Količina bjelančevina mesa u proizvodu mora biti minimalno 10%.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 162/03, Broj 162/04,
Broj 72/08, Broj 30/90,
Broj 85/06, Broj 51/94
LINK - PONUDA ZA HRVATSKE PODUZETNIKE, SERVISNE INFORMACIJE