PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-3-panirano-meso-se-suqd NN 1/2007

• (4) Proizvodi pripremljeni za daljnju obradu proizvode se i stavljaju na tržište pod nazivima navedenim u stavcima 1., 2. i 3. ovoga članka ili pod drugim nazivima sukladno članku 8. stavku 3. ovoga Pravilnika.


Stranica 2007-01-1-3 NN 1/2007

• (2) Kobasice se obrađuju na različite načine i konzerviraju odgovarajućim postupcima, a mogu biti punjene u prirodne ili umjetne ovitke ili bez ovitka ili u drugoj ambalaži.


Internet NN 1/2007

• (3) Na osnovi sastava, tehnološkog postupka proizvodnje i načina konzerviranja, kobasice se mogu proizvoditi kao: fermentirane kobasice, toplinski obrađene kobasice i svježe kobasice.


Internet stranice NN 1/2007

• (1) Fermentirane kobasice su proizvodi od mesa, masnog tkiva i dodatnih sastojaka koji se nakon obrade i punjenja podvrgavaju postupcima fermentacije, sušenja i zrenja sa ili bez dimljenja. Proizvodi koji nisu dimljeni mogu nositi oznaku »sušen na zraku« ili »sušen bez dimljenja«.


Internet stranice NN 1/2007
• (1) Trajne kobasice su proizvodi od mesa koji sadrže maksimalno 40% vode.

Internet stranice NN 1/2007
• (2) Količina bjelančevina mesa u proizvodu mora biti minimalno 16%.

Internet stranice NN 1/2007 • (3) Trajne kobasice se proizvode i stavljaju na tržište pod nazivima: kulen, zimska, čajna, srijemska ili pod drugim nazivima sukladno članku 8. stavku 3. ovoga Pravilnika.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 1/2007 • – nadjev na presjeku treba imati izgled mozaika sastavljenog od približno ujednačenih komadića mišićnog tkiva crvene boje i masnog tkiva bijele boje;
Poslovne stranice NN 1/2007 • – sastojci nadjeva trebaju biti ravnomjerno raspoređeni i međusobno čvrsto povezani;
Pregledi NN 1/2007 • (1) Kulen je proizvod od krupnije usitnjenoga svinjskog mesa, masnog tkiva, kuhinjske soli, aditiva, začina i ekstrakata začina, šećera, starter kultura, a može se dodati i do 10% goveđeg mesa. Nadjev se puni u prirodne ili umjetne ovitke. Od začina dominira crvena mljevena začinska paprika, slatka i/ili ljuta ili ekstrakt paprike.
Glasnik NN 1/2007 • (1) Zimska je proizvod od sitnije usitnjenoga svinjskog mesa, masnog tkiva, kuhinjske soli, aditiva, šećera, začina i ekstrakata začina, te starter kultura, a može se dodati i do 10% goveđeg mesa. Nadjev se puni u prirodne ili umjetne ovitke. Ovitak zimske može biti presvučen plemenitom plijesni.
Novo NN 1/2007 • (2) Količina bjelančevina mesa u proizvodu mora biti minimalno 22%.
Poslovi NN 1/2007 • (1) Srijemska je proizvod od usitnjenoga svinjskog mesa i masnog tkiva, kuhinjske soli, aditiva, začina i ekstrakata začina, šećera, starter kultura, a može se dodati i do 10% goveđeg mesa. Nadjev se puni u prirodne ili umjetne ovitke.
Poticaji NN 1/2007 • (2) Od začina dominira crvena mljevena začinska paprika, slatka i/ili ljuta ili ekstrakt paprike.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 1/08, Broj 56/03, Broj 79/02, Broj 124/05, Broj 30/98, Broj 79/93


LINK - PONUDA ZA HRVATSKE PODUZETNIKE, SERVISNE INFORMACIJE Pregled