PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 1/2007 • (39) zamrzavanje je tehnološki postupak konzerviranja mesa, a može se provoditi na temperaturama nižim od -12°C i temperaturama nižim od -18°C;
NN 1/2007 • (1) Proizvodi definirani u članku 3. ovoga Pravilnika se proizvode i stavljaju na tržište sukladno sistematizaciji u Prilogu I ovoga Pravilnika.
NN 1/2007 • (2) Sukladno Prilogu I ovoga Pravilnika, proizvodi od mesa su podijeljeni u kategorije, skupine, podskupine i pojedine proizvode od mesa, kako slijedi u daljnjem tekstu.
NN 1/2007 • (1) Proizvodi od svježeg mesa životinja za klanje i divljači, cijelih ili izrezanih komada ili usitnjenog i oblikovanog mesa i masnog tkiva, iznutrica i dodatnih sastojaka, proizvode se i stavljaju na tržište kao toplinski neobrađeni, odnosno svježi, ohlađeni ili smrznuti, odnosno duboko smrznuti.
NN 1/2007 • (3) Proizvodi od svježeg mesa se mogu proizvoditi od jedne ili više vrsta mesa, ako ovim Pravilnikom nije drukčije određeno, uz obvezno deklariranje vrsta mesa.
NN 1/2007 • (4) Proizvodi od svježeg mesa se stavljaju na tržište zapakirani ili nezapakirani.
NN 1/2007 • (1) Proizvodi od usitnjenog mesa se proizvode od jedne ili više vrsta mljevenog ili na druge načine usitnjenog mesa i dodatnih sastojaka.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 1/2007 • (3) Proizvodi od usitnjenog mesa proizvedeni od više vrsta mesa mogu sadržavati maksimalno 30% masti.
NN 1/2007 • (1) Usitnjeno meso se proizvodi od jedne ili više vrsta mesa i dodatnih sastojaka.
NN 1/2007 • (2) Usitnjeno meso mora biti mirisa i okusa svojstvenog vrsti uporabljenog mesa i dodatnih sastojaka.
NN 1/2007 • (1) Usitnjeno oblikovano meso se proizvodi od jedne ili više vrsta mesa i dodatnih sastojaka uz oblikovanje.
NN 1/2007 • (2) Usitnjeno oblikovano meso mora biti pravilno i uredno oblikovano, mirisa i okusa svojstvenog vrsti uporabljenog mesa i dodatnih sastojaka.
NN 1/2007 • (1) Marinirano meso su cijeli ili narezani komadi mesa sa ili bez kosti tretirani postupkom mariniranja.
NN 1/2007 • (2) Meso tretirano enzimima, starter kulturama i antioksidansima sukladno posebnom propisu o prehrambenim aditivima, proizvodi se od osnovnih ili narezanih komada goveđeg ili drugih vrsta mesa životinja za klanje, sa ili bez kosti. U proizvodnji ovih proizvoda mogu se upotrjebljavati i drugi dodatni sastojci.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 81/02, Broj 37/08,
Broj 101/02, Broj 112/04,
Broj 7/90, Broj 115/07
LINK - PONUDA ZA HRVATSKE PODUZETNIKE, SERVISNE INFORMACIJE