PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 99/2007 • 12. za tovne svinje, kriteriji za kontroliranje uvjeta smještaja i integriranih sustava proizvodnje;
NN 99/2007 • (a) granične vrijednosti i analitičke metode za morske biotoksine,
NN 99/2007 • (c) planove uzorkovanja te metode i dopuštena analitička odstupanja koja se primjenjuju pri provjeravanju sukladnosti s kriterijima;
NN 99/2007 • 14. organoleptičke kriterije za ocjenu svježine proizvoda ribarstva;
NN 99/2007 • 16. metodu kojom će nadležno tijelo u skladu s člancima 11. do 15. ovoga Pravilnika stavljati na raspolaganje javnosti popise trećih zemalja i objekata u trećim zemljama;
NN 99/2007 • 17. obrasce isprava i kriterije za uporabu isprava u elektroničkom obliku;
NN 99/2007 • 18. kriterije za određivanje rizika što ga predstavljaju određeni proizvodi životinjskog podrijetla koji se uvoze;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 99/2007 • 20. uvjete koji uređuju uvoz proizvoda životinjskog podrijetla iz treće zemlje ili područja treće zemlje temeljem provedbe sporazuma o jednakovrijednosti, ili na temelju zadovoljavajućeg nadzornog pregleda koji potvrđuje da mjere koje se primjenjuju u toj trećoj zemlji ili regiji pružaju jamstva koja su jednakovrijedna onima koja se primjenjuju u Republici Hrvatskoj, ako treća zemlja o tome pruži objektivni dokaz.
NN 99/2007 • 1) Do uspostave službenih kontrola u skladu s odredbama Zakona o veterinarstvu poslove službenih veterinara iz ovoga Pravilnika obavljaju nadležni veterinarski inspektori, ukoliko isti nisu povjereni ovlaštenim veterinarskim organizacijama.
NN 99/2007 • 2) Službene kontrole propisane ovim Pravilnikom obuhvaćaju sustav HACCP samo u odobrenim objektima u kojima je uspostavljen, a koji su subjekti u poslovanju s hranom dužni uspostaviti u skladu s posebnim rokom propisanim člankom 134. stavkom 1. Zakona o hrani.
NN 99/2007 • – odredbe članka 5. do 8., članka 10., članka 11., članka 27. stavka 7., članka 35. do 37., članka 45. stavka 1. točke 4., članka 46., članka 48. stavka 1. točke 6., članka 49., članka 51. stavka 1. točke 1. koje se odnose na Brucelozu, članka 56. stavka 2., članka 68. do 71., članka 75., članka 100. do 102., članka 117., članka 118., članka 120. do 147., članka 173. do 201. Pravilnika o načinu obavljanja veterinarsko-sanitarnog pregleda i kontrole životinja prije klanja i proizvoda životinjskog podrijetla (»Narodne novine«, broj 53/91 i 111/00);
NN 99/2007 • – Pravilnik o načinu obavljanja veterinarsko-sanitarnog pregleda i kontrole nojeva (»Narodne novine«, broj 150/02);
NN 99/2007 • 1) Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmoga dana od dana objave u Narodnim novinama.
NN 99/2007 • – Prilog I. Odjeljak IV. Poglavlje IV. Dio A. Poglavlje V. Dio C. Poglavlje X.;
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 71/07, Broj 131/04,
Broj 60/94, Broj 40/07,
Broj 86/08, Broj 54/94
LINK - SERVIS SA POSLOVNIM INFORMACIJAMA, PROGRAMIMA I USLUGAMA