PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-2-ako-se-tijekom-emmz NN 99/2007

• 3. Meso sitne divljači smije se staviti na tržište jedino ako se trup preveze u objekt za obradu divljači što je moguće prije nakon pregleda iz točke 1. ovoga Poglavlja.


Stranica 2007-10-99-2946 NN 99/2007

• 5. Evisceracija se mora obaviti ili završiti po dolasku u objekt za obradu divljači, bez nepotrebnog odgađanja.


Internet NN 99/2007

• 6. Sitna divljač koja je isporučena objektu za obradu divljači mora se predočiti nadležnome tijelu na pregled.


Internet stranice NN 99/2007

• 7. Na rasijecanje i otkoštavanje sitne divljači primjenjuju se zahtjevi koji su utvrđeni u Odjeljku II. Poglavlju V. ovoga Priloga.


Internet stranice NN 99/2007 • Subjekti u poslovanju s hranom koji posluju u objektima za proizvodnju mljevenog mesa, mesnih pripravaka ili strojno otkoštenog mesa (SOM) moraju osigurati da ti objekti:
Internet stranice NN 99/2007 • 1. budu izgrađeni tako da se spriječi kontaminacija mesa i proizvoda, osobito:
Internet stranice NN 99/2007 • (b) osiguravajući razdvojenost između različitih proizvodnih serija;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 99/2007
• 3. raspolažu prostorijama koje su opremljene tako da se osigura ispunjavanje zahtjeva za temperaturu utvrđenih u Poglavlju III. ovoga Odjeljka;

Poslovne stranice NN 99/2007
• 4. raspolažu opremom za pranje ruku osoblja koje rukuje nepakiranim mesom i proizvodima, sa slavinama izvedenim tako da sprečavaju širenje kontaminacije; i

Servis NN 99/2007 • 5. raspolažu opremom opskrbljenom vrućom vodom od najmanje 82° C za dezinfekciju pribora ili alternativni sustav s istim učinkom.
Glasnik NN 99/2007 • 1. Sirovine koje se upotrebljavaju za pripremanje mljevenog mesa moraju ispunjavati sljedeće uvjete:
Novo NN 99/2007 • (b) moraju potjecati od kosturnih mišića, uključujući i prijanjajuća masna tkiva;
Poslovi NN 99/2007 • – mesa glave osim mišića za žvakanje, nemišićnog dijela linea alba, područja carpusa i tarsusa, strugotina kostiju, te mišića ošita (osim ako je uklonjena seroza).
Poticaji NN 99/2007 • 2. Sljedeće se sirovine smiju upotrebljavati za pripremanje mesnih pripravaka:
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 38/91, Broj 133/05, Broj 26/00, Broj 55/90, Broj 55/96, Broj 131/04


LINK - SERVIS SA POSLOVNIM INFORMACIJAMA, PROGRAMIMA I USLUGAMA Pregled