PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-3-1-dodaju-li-se-vodf NN 74/2008

• – količina dodanih ugljikohidrata iz ovih izvora ne smije biti viša od 1,8 g/100 kJ (7,5 g/100 kcal),


Stranica 2008-06-74-2463 NN 74/2008

• 3.2. Dodaju li se saharoza, fruktoza, glukoza, glukozni sirup odnosno med proizvodima iz članka 1. stavka 2. točke 1. (b) ovoga pravilnika tada:


Internet NN 74/2008

• – količina dodanih ugljikohidrata iz ovih izvora ne smije biti viša od 1,2 g/100 kJ (5 g/100 kcal),


Internet stranice NN 74/2008

• – količina dodane fruktoze ne smije biti viša od 0,6 g/100 kJ (2,5 g/100 kcal).


Internet stranice NN 74/2008 • 4.2. Za proizvode navedene u članku 1. stavku 2. točki 1. (b) ovoga Pravilnika sadržaj masti ne smije biti viši od 1,1 g/100 kJ (4,5 g/100 kcal). Ako je sadržaj masti viši od 0,8 g/100 kJ (3,3 g/100 kcal), tada:
Internet stranice NN 74/2008 • – količina laurinske kiseline ne smije biti viša od 15% ukupnoga sadržaja masti,
Internet stranice NN 74/2008 • – količina miristinske kiseline ne smije biti viša od 15% ukupnoga sadržaja masti,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 74/2008
• – natrijeve se soli smiju dodavati prerađenoj hrani na bazi žitarica samo u tehnološke svrhe,

Poslovne stranice NN 74/2008
• – sadržaj natrija u prerađenoj hrani na bazi žitarica ne smije biti viši od 25 mg/100 kJ (100 mg/100 kcal).

Servis NN 74/2008 • 5.2.1. Za proizvode navedene u članku 1. stavku 2. točki 1. (b) količina kalcija ne smije biti niža od 20 mg/100 kJ (80 mg/100 kcal).
Glasnik NN 74/2008 • 6.1. Za prerađenu hranu na bazi žitarica količina tiamina ne smije biti manja od 25 µg/100 kJ (100 µg/100 kcal).
Novo NN 74/2008 • 6.2. Za proizvode navedene u članku 1. stavku 2. točki 1. (b) ovoga Pravilnika vrijede sljedeća ograničenja:
Poslovi NN 74/2008 • Ova ograničenja također vrijede za vitamine A i D ukoliko su dodani i drugoj prerađenoj hrani na bazi žitarica.
Poticaji NN 74/2008 • 7. NAJVEĆE DOPUŠTENE KOLIČINE VITAMINA, MINERALA I ELEMENATA U TRAGOVIMA UKOLIKO SU DODANI HRANI
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 52/05, Broj 31/06, Broj 136/03, Broj 90/92, Broj 197/03, Broj 56/08


LINK - POSLOVNI SAVJETNIK, POSLOVNI SUBJEKTI, POSLOVNI PLAN I DRUGO Pregled