PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-3-posni-albuminski-sir-ldzj NN 133/2007

• Sirutka je sporedni proizvod u proizvodnji sira, a mora sadržavati najmanje 6% suhe tvari.


Stranica 2007-12-133-3798 NN 133/2007

• Mliječni napitci moraju imati karakterističan okus, miris i boju ovisno o upotrebljenoj osnovnoj sirovini ili dodanom sastojku.


Internet NN 133/2007

• Mliječni deserti proizvode se postupkom toplinske obrade mlijeka i/ili sirutke i dodanih sastojaka, koji posebnim tehnološkim postupkom poprimaju čvrstu, gusto-tekuću i/ili pjenastu konzistenciju.


Internet stranice NN 133/2007

• Mliječni deserti moraju imati karakterističan okus, miris i boju ovisno o upotrebljenoj osnovnoj sirovini ili dodanom sastojku.


Internet stranice NN 133/2007 • 2. smrznute otopine koja se proizvodi od toplinski obrađene smjese vode, šećera i dodanih sastojaka.
Internet stranice NN 133/2007 • Smrznuti deserti proizvode se postupkom smrzavanja, najčešće uz dodavanje zraka.
Internet stranice NN 133/2007 • Mliječni sladoled je proizvod koji sadrži najmanje 2,5% mliječne masti u suhoj tvari, najmanje 6% bezmasne suhe tvari mlijeka i najmanje 24% ukupne suhe tvari.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 133/2007
• Krem sladoled je proizvod koji sadrži najmanje 5% mliječne masti u suhoj tvari, najmanje 6% bezmasne suhe tvari mlijeka i najmanje 30% ukupne suhe tvari.

Poslovne stranice NN 133/2007
• Krem sladoled ne smije sadržavati biljnu mast i biljne proteine.

Servis NN 133/2007 • Sladoled je proizvod koji sadrži najmanje 2,5% mliječne i/ili biljne masti u suhoj tvari i najmanje 24% ukupne suhe tvari, a mora sadržavati mliječne i/ili biljne proteine.
Glasnik NN 133/2007 • Smrznuti voćni desert je proizvod koji sadrži vodu, šećer, voće i dodane sastojke, a mora sadržavati najmanje 5% voća ili odgovarajuću količinu proizvoda od voća.
Novo NN 133/2007 • Uzorkovanje i analitičke metode kojima se utvrđuje udovoljavanje proizvoda iz članka 1. ovoga Pravilnika propisane su posebnim propisima i standardima.
Poslovi NN 133/2007 • Proizvodi proizvedeni i označeni sukladno odredbama Pravilnika iz članka 50. ovoga Pravilnika mogu se stavljati na tržište do iskorištenja zaliha, a najkasnije do 31. prosinca 2008. godine.
Poticaji NN 133/2007 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 111/06, Broj 144/05, Broj 27/04, Broj 50/07, Broj 66/97, Broj 96/96


LINK - SERVIS SA POSLOVNIM INFORMACIJAMA, PROGRAMIMA I USLUGAMA Pregled