PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 133/2007 • U proizvodnji svježih sireva mogu se primjenjivati tehnološki postupci sušenja i dimljenja.
NN 133/2007 • – vrsta sira obzirom na udio vode u bezmasnoj tvari sira sukladno članku 26. ovoga Pravilnika;
NN 133/2007 • Pri označavanju sira može se navesti i podatak o vrsti sira obzirom na udio mliječne masti u suhoj tvari sira sukladno Dodatku 1. koji je tiskan uz ovaj Pravilnik i njegov je sastavni dio.
NN 133/2007 • Proizvodi od sira su proizvodi koji sadrže najmanje 50% udjela sira u ukupnoj suhoj tvari proizvoda, a proizvode se kao svježi, toplinski obrađeni ili se proizvode postupcima topljenja i emulgiranja pomoću soli za topljenje.
NN 133/2007 • Sirni pripravci, kao što su sirni namazi i sirni deserti, su svježi ili toplinski obrađeni proizvodi, proizvedeni od sira, uz dodatak drugih mliječnih proizvoda i dodanih sastojaka.
NN 133/2007 • Topljeni sirevi proizvode se postupcima mljevenja, miješanja, topljenja i emulgiranja pomoću topline i soli za topljenje jedne ili više vrsta sireva, sa ili bez dodatka drugih mliječnih proizvoda.
NN 133/2007 • Prema konzistenciji i namjeni, topljeni sirevi proizvode se i stavljaju na tržište kao:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 133/2007 • Pri označavanju proizvoda od sira obvezno je navođenje sljedećih podataka:
NN 133/2007 • – vrsta proizvoda od sira sukladno članku 35. do 37. ovoga Pravilnika;
NN 133/2007 • Naziv proizvoda od sira smije sadržavati oznaku određene vrste sira ako je udio te vrste sira najmanje 50%.
NN 133/2007 • Albuminski sirevi proizvode se koncentriranjem sirutke ili koagulacijom sirutke djelovanjem topline sa ili bez dodatka kiseline.
NN 133/2007 • Albuminski sirevi mogu se proizvoditi i uz dodatak mlijeka, vrhnja i/ili drugih mliječnih proizvoda prije koncentriranja ili koagulacije sirutke.
NN 133/2007 • 1. masni albuminski sir koji sadrži najmanje 33% mliječne masti u suhoj tvari,
NN 133/2007 • 2. polumasni albuminski sir koji sadrži najmanje 10% a najviše 33% mliječne masti u suhoj tvari,
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 6/96, Broj 118/03,
Broj 145/98, Broj 99/98,
Broj 175/03, Broj 14/91
LINK - SERVIS SA POSLOVNIM INFORMACIJAMA, PROGRAMIMA I USLUGAMA