PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 90/2005 • 4.1. Ukoliko u točki 4.2. ovog priloga nije drukčije određeno, kao nadzorne vage mogu se upotrebljavati:
NN 90/2005 • b) automatske vage s valjanim ovjerenim žigom koje udovoljavaju uvjetima iz točke 1.1.2. ovog priloga.
NN 90/2005 • 4.2. Ako se kao nadzorne vage upotrebljavaju neautomatske vage, ispitni ovjerni podjeljak »e« ljestvice ne smije biti veći od vrijednosti utvrđenih u tablici 2.
NN 90/2005 • u kilogramima ili litramaNajveća dopuštena vrijednost ispit. ovjernog podjeljka »e« ljestvice u g
NN 90/2005 • Dimljeni proizvodi, kobasice koje se nakon punjenja u crijevo moraju još dorađivati (dimljenjem, sušenjem na zraku, kuhanjem, pečenjem)Nakon završetka dodatnog pakiranja i pripremanja za isporuku kao što je: pakiranje u foliju, stavljanje naljepnica, stavljanje plombi i drugo
NN 90/2005 • Narezane sirove kobasicePodatak iz dokumentacije pogona proizvođača
NN 90/2005 • Duboko smrznuti proizvodi, duboko smrznuta zaklana peradNakon dubokog zamrzavanja
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 90/2005 • Otvorena pakovanja sa svježim voćem ili povrćem, uključujući uzgojene gljiveDo 3 sata nakon pakiranja
NN 90/2005 • Zatvorena pakovanja sa svježim voćem ili povrćem, uključujući uzgojene gljiveDo 6 sati nakon pakiranja
NN 90/2005 • IZUZECI PRI ODRE?IVANJU »TRENUTKA ZAVRŠETKA PROIZVODNJE« PROIZVODA OZNAČENIH OCIJE?ENOM MASOM
NN 90/2005 • Jagode, maline, kupine, kivi 30 dana nakon sterilizacije 2 godine nakon sterilizacije
NN 90/2005 • Proizvodi od zasoljenih riba, marinade, kuhane ribe, trajne riblje konzerve, školjke, račići i sličnoNeposredno nakon nalijevanja 14 dana nakon nalijevanja
NN 90/2005 • Meso i ostali proizvodi od mesa 5 dana nakon sterilizacijeRoka uporabe označenog na pakovini
NN 90/2005 • Drugi proizvodi 14 dana nakon nalijevanjaRoka uporabe označenog na pakovini
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 108/00, Broj 16/06,
Broj 40/99, Broj 136/08,
Broj 84/07, Broj 10/97
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA